Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žrtva prijevare

Spasio se: Ronaldinho se izvukao iz afere s lažnom putovnicom

Ronaldinho
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
06.03.2020.
u 13:47

- Ronaldinho i njegov brat postupali su u dobroj vjeri prilikom nabavke paragvajskih dokumenata. Osim toga, pružili su nam važne informacije koje će nam pomoći u istrazi protiv kriminalne organizacije koja se bavi izradom falsificiranih isprava - kazao je tužitelj Federico Delfino

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Ronaldinho i njegov brat Roberto bili su žrtve prijevare i protiv njih neće biti pokrenut sudski postupak zbog toga što su ušli u Paragvaj s lažnim putovnicama, objavio je paragvajski tužitelj Federico Delfino. 

 - Ronaldinho i njegov brat postupali su u dobroj vjeri prilikom nabavke paragvajskih dokumenata. Osim toga, pružili su nam važne informacije koje će nam pomoći u istrazi protiv kriminalne organizacije koja se bavi izradom falsificiranih isprava - kazao je tužitelj Federico Delfino. 

Jedino što su morali uraditi da bi se oslobodili daljnjih neugodnosti, Ronaldinho i njegov brat morali su priznati krivicu za korištenje lažnih putovnica.
  
Ronaldinho je pozvan u Paragvaj da bi promovirao knjigu "Genijalac života", te da bi sudjelovao u jednoj dobrotvornoj priredbi. U njegovu hotelsku sobu u Asuncionu upala je paragvajska policija te je prilikom pretrage pronašla lažne putovnice. 

Brazilsko pravosuđe je oduzelo Ronaldinhu putovnicu u studenome 2018. jer nije platio kaznu od 2,5 milijuna dolara zbog uzrokovanja ekološke štete tijekom gradnje na jednom posjedu u Porto Alegreu.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
10:12 07.03.2020.

Možda je jazavac nepismen!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije