Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLIZU VELIKANA?

Španjolski novinar: Brozović uskoro potpisuje za Barcelonu! Poznati su novi detalji transfera

italian soccer Serie A match - Inter - FC Internazionale vs Torino FC
Nderim Kaceli / ipa-agency.net
16.01.2023.
u 09:23

Barcelona navodno ne odustaje od našeg reprezentativca, žele ga zamijeniti za Francka Kessieja koji se nije posebno iskazao na Camp Nou

Hrvatski reprezentativni veznjak Marcelo Brozović na pragu je transfera karijere, barem prema pisanju Gianluce di Marzija i velikog dijela španjolskih tiskovina. Marca piše kako prelazak u Barcelonu jako intrigira Brozovića, koji je u Inter došao u siječnju 2015. godine iz zagrebačkog Dinama za samo osam milijuna eura. Od tada je postao ikona Intera te odigrao 302 utakmice u kojima je zabio 30 golova i asistirao za 37. Ugovor s Interom ga vezuje do ljeta 2026., a produljio ga je prije deset mjeseci, no to ne znači kako definitivno ostaje na Giusseppe Meazzi. 

- Barcelona je Interu poslala ponudu prema kojoj bi klubovi razmijenili Marcela Brozovića i Francka Kessieja. Glasine iz Španjolske su potvrđene - objavio je Di Marzio, a javio se i španjolski novinar Gerard Romero te napisao kako će poslije finala talijanskog Superkupa napredovati pregovori Intera i Barcelone. 

 

 

Naime, mogla bi se dogoditi velika trampa u kojoj bi razmijenili Francka Kessieja i Marcela Brozovića jer u Barci smatraju kako se hrvatski maratonac bolje uklapa u sustav i ideje legendarnog Xavija. 

 

Komentara 4

MI
Miko33
23:03 16.01.2023.

Inače Dinamo je trebao dobiti 10% od transfera, ali čini se da će dobiti nula.

Avatar southman
southman
09:41 16.01.2023.

Trebao je otići još ljetos. Htio ga je Liverpool. Sada bi im bio glavni igrač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije