Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Xaviju bi puno značio

Španjolski mediji tvrde: Samo je pitanje kada će bivši dinamovac u Barcu

01.04.2022.
u 12:56

Kako piše madridski AS, bivši dinamovac neće ni ovog ljeta u Barcelonu. Djelomično zbog Xavijevih trenutnih planova, a djelomično i zbog cijene koju će Nijemci staviti na Olma

Dani Olmo odlazi u Barcelonu rečenica je koju već godinama slušamo. Katalonski izdanak brusio je talent u zagrebačkom Dinamu, a sada ga pokazuje u bundesligaškom Leipzigu. Već prošlo ljeto govorilo se da će ga napustiti za dres momčadi s Camp Noua, ali se to nije dogodilo. Nijemci tada nisu imali dovoljno vremena pronaći zamjenu za španjolskog reprezentativca.

Kako piše madridski AS, bivši dinamovac neće ni ovog ljeta u Barcelonu. Djelomično zbgo Xavijevih trenutnih planova, a djelomično i zbog cijene koju će Nijemci staviti na Olma.

28.06.2021., Kopenhagen, Danska - Stadion Parken. UEFA Europsko prvenstvo 2020, osmina finala, Hrvatska - Spanjolska. Dani Olmo,Domagoj Vida"nPhoto: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

“Barcelona će čekati Olma, a za sljedeću sezonu ima u planu dovođenje drugih igrača. Olmovom transferu ne pomaže ni činjenica da će Leipzig ovog ljeta tražiti 60 milijuna eura za njega”, piše AS i navodi da će Olmo biti glavni cilj Barcelone 2023. godine.

“Tada će mu ostati samo godina ugovora s Leipzigom i Nijemci će morati smanjiti visinu odštete kako ne bi otišao besplatno 2024. godine. Olmo je već dugo u kontaktu sa čelnicima Barcelone i želi se vratiti u klub čiju je omladinsku školu prošao. Olmov dolazak puno bi značio i treneru Xaviju jer bi dobio još jednog igrača koji odlično poznaje klub iznutra i koji je u najboljim igračkim godinama.”

>> Olmo na treningu s Cro Copom:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije