Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBORIO IH S NOGU

Španjolski mediji pišu hvalospjeve Modriću: 'Luka je vječan'

LaLiga - Real Madrid v Sevilla
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/6
27.02.2024.
u 09:12

U Lukinim je rukama izbor o tome što želi iduće sezone, moramo čekati njegovu odluku. Modrić ne izgleda kao 39-godišnji igrač, kaže Ancelot

Hrvatski kapetan Luka Modrić (38) zatvorio je usta kritičarima koji kažu da više nije u formi. Riješio je nedjeljni derbi La Lige protiv Seville (1:0).

Naime, ušao je u igru u 75. minuti pa samo šest minuta kasnije zabio sjajan gol u donji desni kut za pobjedu. Krcati Santiago Bernabeu je oživio, suigrači su ga nosili na ramenima, a pobjeda je Real zadržala na osam bodova prednosti pred Barcelonom. Imun na ovakvu izvedbu nije ostao ni trener Carlo Ancelotti.

– Proslavili smo Lukin gol jer je to zaslužio. Sjajno je zabio i puno pridonio igri otkad je ušao s klupe. Jako je teško ostaviti ga na klupi, ali svaki dan pokazuje da je primjer za cijelu momčad. U Lukinim je rukama izbor o tome što želi iduće sezone, moramo samo čekati njegovu odluku. Modrić ne izgleda kao 38-godišnji igrač. Poštujem ga, neću ga savjetovati. On zna što učiniti. Ne mogu znati što se događa u Modrićevoj glavi. Cijeli svijet misli da je gotov, ali nije. I dalje ima energije – kazao je trener Reala, a sam Luka ovako je reagirao:

– Takve udarce svakodnevno vježbam u našem kampu za treniranje u Valdebebasu. Potrebno je pucati na gol, sada sam to učinio ja i lopta je, hvala Bogu, ušla.

Inače, ovo je bio drugi Modrićev gol ove sezone i zbog njega je zaslužio pohvale. Španjolski mediji natjecali su se u tome tko će napisati bolje hvalospjeve hrvatskom maestru, a Marca mu je dala najbolju ocjenu – bio je jedini s osmicom.

>> Pogledajte galeriju

LaLiga - Real Madrid v Sevilla
1/13

– Ušao je umjesto Nacha i to se pokazalo plodonosnim. Fenomenalno se postavio i zabio sjajan gol kraj nemoćnog golmana. Pogodak koji može biti vrijedan osvajanja prvenstva i iako mu ova sezona nije laka, još je jednom pokazao da i ove sezone može biti vrlo važan – piše Marca, koja je na naslovnicu postavila Modrićev udarac uz naslov "Tko zna, zna" i dodatak: "Modrićev gol bio je otkupiteljski", dok Diario As Modrića opisuje jednom riječju – "Vječan". Estadio Deportivo, dnevnik iz Seville, imao je naslov "Vidjelo se da ovo dolazi". 

 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije