Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Hrvatski egzorcist'

Španjolski mediji i navijači dive se Kovačiću, a pogledajte i zbog čega!

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
30.01.2017.
u 09:40

"Jedno je od najvećih iznenađenja ove godine i utakmice. Igrao je samo zato što je Modrić izostao, ali pokazao se kao dostojna zamjena za Luku"

Mateo Kovačić jučer je odigrao jednu od najboljih, ako ne i najbolju utakmicu otkako je u ljeto 2015. godine stigao u Real. Hrvatski reprezentativac bio je igrač utakmice protiv Real Sociedada. Madridska momčad slavila je s 3:0, a Kova je zabio gol i asistirao Cristianu Ronaldu. Bio mu je to prvi takav učinak u jednoj utakmici za Real.

Stoga ne čudi da pohvale stižu sa svih strana.

"Fantastični Kovačić otvorio je Realu trijumfalna vrata i otjerao duhove, jer navijači kluba bili su u velikom strahu prije nego što se ukazao hrvatski egzorcist po imenu Mateo. Izbavio je Bernabeu prokletstva koje se nadvilo nad njega nakon očajnog niza u posljednjih mjesec dana", piše Marca o utakmici i Kovačićevoj ulozi.

Na njegovu jučerašnju predstavu osvrnuo se i španjolski AS.

"Jedno je od najvećih iznenađenja ove godine i utakmice. Igrao je samo zato što je Modrić izostao, ali pokazao se kao dostojna zamjena za Luku", piše AS.

I navijači su puni hvale za Kovačića, tek u ovoj sezoni kad se potpuno opustio pokazao je svu raskoš svog talenta. Pod vodstvom Zidanea je napredovao i pred njim je velika budućnost. Navijači Reala uvjereni su da će upravo on u narednim godinama biti vođa neke nove momčadi Reala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentara 5

Avatar oliver 7
oliver 7
13:10 30.01.2017.

Kovacic ponajbolji u blijedoj igri Reala ....Jako fali Bale a tupasti Zidane forsira Benzemu umjesto da pusti Moratu da zabija ...(ali onda Cr7 nebi bio glavni)

HA
hajduk1966
18:11 30.01.2017.

odlicna tekma,nazalost jos uvijek velike zvijezde ne daju puno lopti Mateu Juce je preuzeo inicijativu i igrao bez straha,rezultat se vidi Bravo Kova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije