Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR ŽDRIJEBA

Talijanski izbornik nezadovoljan srazom s Hrvatskom: 'Moglo je biti bolje'

Soccer: European Championship, draw in Hamburg
Foto: Christian Charisius/DPA
1/6
02.12.2023.
u 20:57

- Ako nije najteža skupina, onda je jedna od najtežih. Neću reći da je klišej kada vidimo da su sve momčadi u našoj skupini komplicirane, ali očito je to skupina koja će od nas zahtijevati da damo sve od sebe, te se nećemo moći opustiti - rekao je španjolski izbornik Luis de la Fuente

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u skupini B Eura 2024 u Njemačkoj sa selekcijama Španjolske, Albanije i Italijom, odlučio je ždrijeb u Hamburgu. Protivnike su prokomentirali izbornike Španjolske i Italije.

Španjolski izbornik Luis de la Fuente je rekao:

- Ako nije najteža skupina, onda je jedna od najtežih. Neću reći da je klišej kada vidimo da su sve momčadi u našoj skupini komplicirane, ali očito je to skupina koja će od nas zahtijevati da damo sve od sebe, te se nećemo moći opustiti.

Luciano Spalletti, talijanski izbornik je izjavio:

- Da, moglo je biti bolje. Budući da ste u četvrtom potu, shvatite da imate puno jakih momčadi ispred sebe, ali ništa nas ne bi trebalo omesti u činjenici jer mi smo Italija. Teško je davati predviđanja. Teška grupa, Albanija je pokazala da zna kako stati na terenu, a Hrvatska je jaka i iskusna. Španjolska? Svatko tko voli ovaj sport zna kako oni igraju. Bit će užitak igrati protiv njih.

A hrvatski izbornik Zlatko Dalić je poručio:

- Izvukli smo nedvojbeno najtežu moguću skupinu, igramo protiv aktualnog prvaka Europe i aktualnog osvajača Lige nacija. Imat ćemo jako težak posao, ali nadam se da ćemo to uspjeti apsolvirati, kao i uvijek do sad. Naš cilj je proći skupinu, plasirati se u nokaut fazu natjecanja. Bit će teško i neizvjesno, ne smijemo podcijeniti niti Albaniju koja je bila sjajna u kvalifikacijama. Otvaramo protiv Španjolske u Berlinu, a u vjerojatno odlučujućoj utakmici igramo protiv Italije. Dakle, bit će nezgodno, teško i borbeno, ali navikli smo na to. Pred nama je šest mjeseci, počinjemo se polako pripremati i nadam se da mi to možemo riješiti.

Mislite li da Hrvatska može proći skupinu na Euru?

 

Komentara 3

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
22:17 02.12.2023.

Talijanski izbornik zadovoljan srazom s Hrvatskom: 'Moglo je biti bolje da na SP dobijemo slićan profil kvalitete I kulture u vidu Tanzanije, Nepala ili Bangladeša'

SG
Saul Goodman
21:23 02.12.2023.

Ni Španjolska ni Italija nemaju sanse kad se na tribinama pojave kvazi "Hrvati" iz Bugojna, Viteza, Rame, Prozora i ostalih rupčaga i počnu se derati jednu jedinu floskulu svih 90 minuta "u boj uboj".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije