Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOSTRUKA SLIKA

Španjolski as ne može nastupati jer ima rijedak problem s očima

Reuters
22.03.2022.
u 15:16

Dodatni pregledi u Španjolskoj potvrdili su diplopiju koja se Marquezu ne događa prvi put jer je s tim imao problema i krajem prošle godine.

Španjolac Marc Marquez, osmerostruki svjetski prvak u motociklizmu, od čega ima šest naslova u Moto GP-ju, trenutačno ima očnih problema s dvostrukom slikom.

Podsjetimo kako je Marquez preskočio posljednju VN Indonezije nakon sudara i pada kojeg je doživio tijekom zagrijavanja. Pritom je zadobio udarac u glavu i potres mozga, a posljedice su očigledno još kompliciranije.

Prvi pregledi koje je 29-godišnji Španjolac obavio u Indoneziji nisu pokazali teže ozljede, no po povratku u domovinu Marquez se počeo tužiti na diplopiju, odnosno, mutni vid s dvostrukom slikom.

Dodatni pregledi u Španjolskoj potvrdili su diplopiju koja se Marquezu ne događa prvi put jer je s tim imao problema i krajem prošle godine.

Svjetski prvak u Moto GP-ju 2013., 2014., 2016., 2017., 2018. i 2019. godine tako trenutačno ne može nastupati i još nije poznato koliko će izbivati sa staza zbog aktualnog problema kojeg ima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije