Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA DIJETA

Španjolska zvijezda živi i jede poput pećinskog čovjeka: 'Tako ću umrijeti, činim to zbog zdravlja'

LaLiga - Atletico Madrid v Real Betis
JUAN MEDINA/REUTERS
11.04.2024.
u 17:04

S druge strane, Llorente ne konzumira rižu, tjesteninu, kruh, brašno, mliječne proizvode, mesne prerađevine i rafinirane ugljikohidrate.

Zvijezda Atletico Madrida i španjolske nogometne reprezentacije Marcos Llorente hrani se poput pećinskog čovjeka i kaže da to čini zbog vlastitog zdravlja. Radi se o paleolitskoj dijeti koja podrazumijeva konzumiranje hrane koju su uzimali ljudi iz vremena Starijeg kamenog doba. 29-godišnji Llorente jede meso, voće, povrće, ribu, jaja, orašaste plodove i slične stvari. 

GALERIJA Mavrović otkrio kako je predsjednika Milanovića doveo u podcast

LaLiga - Atletico Madrid v Real Betis
1/6

S druge strane, Llorente ne konzumira rižu, tjesteninu, kruh, brašno, mliječne proizvode, mesne prerađevine i rafinirane ugljikohidrate.

- Jedem ono što se jelo u paleolitiku. Morao sam eliminirati rafiniranu hranu, ne smijem je ni gledati, ni žitarice. Ova dijeta je stil života. Tako živim, tako ću i umrijeti. Činim to zbog vlastitog zdravlja, ne samo zbog nogometa. Nastavit ću se brinuti o sebi i kada završim karijeru - izjavio je za radio postaju Cadenu SER.

VEZANI ČLANCI:

Llorente je prošao sve uzraste Real Madrida, a Atletico ga je doveo 2019. godine za 30 milijuna eura. U Atleticu je odigrao 194 utakmice, postigao 27 i asistirao za 28 pogodaka, dok je za furiju skupio 18 službenih utakmica. 

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
18:20 11.04.2024.

Živi poput spiljskog čovjeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije