Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOPMAN KUP

Španjolska lako u finale

Tomy Robredo
AFP
07.01.2010.
u 09:43

Maria Jose Martinez Sanchez i Tommy Robredo izborili su plasman španjolske reprezentacije u finale 22. izdanja Hopman Cupa, ekshibicijskog natjecanja mješovitih teniskih reprezentacija u australskom Perthu.

Španjolska je u 3. kolu A skupine svladala domaćina Australiju s 3-0, te je s maksimalnim učinkom, odnosno sa sve tri pobjede u skupini, osigurala subotnji finale.

Maria Jose Martinez Sanchez pobijedila je u prvom meču Samanthu Stosur 6-4, 6-1, a nakon toga je Tommy Robredo bio bolji od Lleytona Hewitta 6-2, 6-4. Španjolski miks svladao je potom australski 6-3, 3-6, 10-7.

Španjolska, koja je bila pobjednik ovog natjecanja 1990. i 2002. godine, natjecanje u A skupini okončala je, tako, bez i jednog izgubljenog meča.

U drugom susretu 3. kola u A skupini, SAD su s 3-0 pobijedile Rumunjsku. Melanie Oudin svladala je Soranu Cirsteu 6-2, 6-3, a zbog ozljede rumunjskog tenisača Victora Hanescua, preostala dva meča nisu bila odigrana.

Španjolci će protivnika u subotnjem finalu doznati u petak, kada su na rasporedu susreti 3. kola u B skupini, u kojoj zasad Velika Britanija ima dvije pobjede, Kazahstan i Rusija omjer 1-1, a bez izgleda za finale je Njemačka s dva poraza.

Hopman Cup, 3. kolo A skupine:

Španjolska – Australija 3-0
Martinez Sanchez – Stosur 6-4, 6-1
Robredo – Hewitt 6-2, 6-4
Martinez Sanchez / Robredo – Stosur / Hewitt 6-3, 3-6, 10-7

SAD – Rumunjska 3-0
Oudin – Cirstea 6-2, 6-3
Isner – Hanescu w.o.
Oudin / Isner – Cirstea / Hanescu w.o.

Redoslijed: 1. Španjolska 3-0, 2. SAD 1-2, 3. Australija 1-2, 4. Rumunjska 1-2
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije