Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije

Španjolska lako protiv Luksenburga, Costa napokon zabio

Diego Costa
Foto: Reuters/PIXSELL
12.10.2014.
u 23:35

akon poraza u Slovačkoj u četvrtak, tri boda su bila imperativ, a izbornik Del Bosque je odlučio ispremiješati sastav

Španjolska je rutinski u gostima pobijedila bezopasni Luksemburg 4:0, ali puno bitnije je da je gol napokon zabio Diego Costa! Brazilac sa španjolskom putovnicom je mrežu pogodio u sedmom nastupu i nakon 515 minuta posta, piše Goal.com.

Dao je treći gol na utakmici u 69. minuti, a prije njega su pogodili Silva i Alcacer te na kraju Bernat. Igrač Bayerna je precizan bio u 88., 18 minuta po ulasku u igru. Bio mu je to debi i odmah prvijenac.

Nakon poraza u Slovačkoj u četvrtak, tri boda su bila imperativ, a izbornik Del Bosque je odlučio ispremiješati sastav. Priliku su dobili Bartra, Carvajal, Alcacer i David de Gea! Vratar Manchester Uniteda je na klupu izgurao legendarnog Casillasa! Tek treba vidjeti je li to kraj za Ikera nakon 14 godina u furiji. De Gei je to bio prvi službeni nastup za reprezentaciju, dosad je odigrao dvije prijateljske utakmice.

Španjolci idući mjesec dočekuju Bjelorusiju

Rezultati:

Bjelorusija - Slovačka 1:3

Litva Slovenija 0:2

Švedska - Lihtenštajn 2:0

Komentara 1

Avatar EU kranjski Janez
EU kranjski Janez
08:55 13.10.2014.

Halo hrvatski novinari,Slovenija je pobjedila 2:0 Litvance. Vidi se, da nemate pojma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije