Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOPMAN KUp

Španjolska bolja od Rumunjske, Amerikanci ispali

Teniska loptica
AFP
Autori: TS, M.M/VLM
05.01.2010.
u 15:53

U drugom kolu skupine A Hopman kupa Španjolska se lako obračunala s Rumunjima, a Amerikanci su izgubili od Australije 2:1.

Španjolci su napravili veliki korak prema finalu nakon pobjede 2:0 protiv Rumunjske. Bodove Španjolcima donijeli su Maria Martinez Sanchez i Tomi Robredo.

Australija je pobjedom 2:1 protiv SAD-a u 2. kolu teniskoga Hopman Cupa što se održava u Perthu, izbacila Amerikance s puta prema finalu natjecanja.

Lleyton Hewitt i Samantha Stosur, domaći predstavnici, ostali su u igri za isti doseg, a u posljednjem će kolu igrati protiv Španjolske i trebat će im pobjeda.

Hewitt, nekada najbolji svjetski tenisač, na Hopman Cupu ostvario je i drugu pobjedu. Nakon što je pobijedio Victora Hanescua (ta pobjeda nije doprinijela pobjedi Australije protiv Rumunjske), u ponedjeljak je bio bolji od Johna Isnera 6:1, 7:5. Pobjedu Australije potvrdila je Stosur nadjačavši Melanie Oudin 6:2, 6:4, a počasni bod Amerikancima je donio par Oudin-Isner.

Recimo da su američki tenisači i tenisačice najuspješniji u povijesti ovog natjecanja. Čak su pet puta osvajali naslov pobjednika, a četiri su puta igrali u finalu. Ovaj put John Isner i Melanie Oudin nisu pohvalno predstavljali svoju zemlju.

U drugom će meču dana u ovoj skupini igrati Španjolska i Rumunjska.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije