Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne mogu se nadiviti

Španjolci raspisali hvalospjeve Modriću: Ovo je najbolji potez, ne može tražiti više

TOP 100 fotografija u 2021. godini
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
29.04.2022.
u 10:37

"Ovaj je dogovor stigao u posebnoj godini kada je bijela desetka i sama potvrdila da želi nastaviti svoju budućnost na Bernabeu, a osim toga, bit će i kapetan Hrvatske ove jeseni u Kataru na Svjetskom prvenstvu"

Iako Real Madrid nije službeno objavio da je produljen ugovor s hrvatskim kapetanom, tamošnji mediji tvrde da je stvar već riješena, a iznijeli su i navodne detalje. Prema njima, Luka Modrić može birati svoje uvjete u klubu.  Tako će Modrić dobiti ugovor sve do 2024. po principu 1+1, a osim toga, Luka će i nakon igračke karijere ostati raditi u klubu i to u  ulozi koju sam odabere. 

To se sviđa svima. Klubu, medijima, Modriću, navijačima... Španjolski novinari ne mogu se nadiviti svemu što Modrić je i što je dao za tamošnji nogomet. 

Tako Thomas Roncero piše da je ovo najbolja vijest koju su navijači Reala mogli čuti. Hvali i njegove brojke. Kaže da 38 utakmica, tri gola i devet asista u jednoj sezoni, koliko Luka ima u ovoj, izgleda nemoguće za nadmašiti s njegovih 36 godina.

Foto: reuters

"Ovaj je dogovor stigao u posebnoj godini kada je bijela desetka i sama potvrdila da želi nastaviti svoju budućnost na Bernabeu, a osim toga, bit će i kapetan Hrvatske ove jeseni u Kataru na Svjetskom prvenstvu. I dalje se osjeća pun energije i motivacije. Ispunit će mu se želja da nastavi igrati na Bernabeu dok god mu to njegovo tijelo dozvoli. AS vam može potvrditi da je Modrićeva želja završiti igračku karijeru u Madridu", pojašnjava navedeni novinar i dodaje: 

"Zbog toga gotovo fanatično brine o sebi. To je igrač koji ima 430 utakmica, 31 gol i 70 asistencija u dresu Reala. Pokraj toga i četiri osvojene Lige prvaka cijena od 35 milijuna eura, koliko je Real na nagovor Josea Mourinha platio 2012. godine za Lukin dolazak iz Tottenhama zvuči kao sitnica. Modrić je obožavan u svlačionici, na terenu i na tribinama Bernabeua. Ne može tražiti više od toga. Modrić zauvijek. Modrić bijeli zauvijek."

"Imati igrača kao što je Modrić u vašoj ekipi je najbolje osiguranje na klupi i najbolji primjer u svlačionici. Nije odrastao u Valdebebasu, ali kao da je. Jedan je od rijetkih koji čuvaju vrijednosti koje traže najzahtjevniji navijači svijeta: talent, poniznost, ljudskost, predanost, žrtvu... Zaslužio je produljenje ugovora i klub mora biti izdašan u uvjetima za neponovljivog nogometaša. Mora karijeru završiti ovdje. Madrid izgleda dobro i dovodi najbolje igrače, ali svi će imati problem nadmašiti ostavštinu talentiranog čovjeka koji je izgledao kao sasvim običan", napisao je Anthony Romero, drugi AS-ov komentator.

 

>> Modrić za VL:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije