Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolji od Australije

Španjolci popravili razliku pogodaka, Villa se oprostio prekrasnim pogotkom

Španjolska - Australija
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
23.06.2014.
u 20:15

Španjolci savladali Australce 3:0, a Villa postigao 9 pogodak za Furiju na SP-ima

Španjolska i Australija međusobnim susretom u Curitibi završile su natjecanje u skupini B, a ujedno i na SP-u u Brazilu. Još uvijek aktualni svjetski prvaci uvjerljivo su savladali Australce (3:0) pogocima Ville (36'), Torresa (69') i Mate (82').

Španjolski izbornik Vicente del Bosque očekivano je postavio izmjenjen sastav:  Reina - Ramos, Juanfran, Albiol, Jordi Alba - Iniesta, Xabi Alonso, Koke - Cazorla, David Villa - Torres. Za Australce su počeli: Ryan - Davidson, Wilkinson, Špiranović, McGowan - Jedinak, Bozanić, Oar, Leckie - Taggart.

Španjolci nisu dozvolili potpunu raspordaju ugleda te su bili mnogo bolji. Uputili su 11 udaraca na vrata Australaca te imali 56 posto vremena loptu u posjedu. Momčad izbornika Angelosa Postecogloua tek je četiri puta ugrozila gol Reine.

Inače, posljednji susret u dresu Španjolske odigrao je David Villa čiji je pogodak petom nakon asistencije Juanfrana bio zaista prekrasan. Villa je za Furiju na svjetskim prvenstvima odigrao 12 utakmica i postigao 9 pogodaka.

Španjoci su tako završili na trećem mjestu skupine B sa 3 boda (razlika pogodaka 4:7), Australci su posljednji bez bodova (3:9), dok su osminu finala izborili Nizozeska (9 bodova, 10:3) i Čile (6 bodova, 5:3).

>>Xabi Alonso oprašta se od Furije nakon šokantnog ispadanja


Australia vs Spain 0 -3 All Goals Highlights... by edi-qrz11

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije