Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAJE U NOGOMETU

Španjolci otkrili što će raditi Modrić nakon završetka karijere: Hrvat ima velike planove s Realom

LaLiga - Real Madrid v Girona
Isabel Infantes/REUTERS
07.01.2023.
u 09:51

Hrvatski kapetan bi mogao zaključiti karijeru koncem sezone 2023/2024, a glavni cilj mu je postati trenerom madridske momčadi

Luka Modrić će vrlo vjerojatno u roku od godinu i pol dana završiti svoju blistavu igračku karijeru, planira to napraviti u Real Madridu unatoč bogatim ponudama iz MLS-a i Saudijske Arabije. No, nakon što 'objesi kopačke o klin', Modrić želi nastaviti raditi u nogometu i upisati trenersku akademiju, javlja katalonski Sport. Luka u budućnosti želi postati nova verzija Zinedinea Zidanea, odnosno trenirati veliki Real! 

Legendarni Zizou je poslije briljantne karijere sjeo na klupu kraljevskog kluba i ostvario fantastične rezultate, njegovim stopama želi ići i hrvatski čarobnjak. Međutim, ukoliko i ne dođe do ponude od strane Florentina Pereza, Modrić se ne treba brinuti jer je i izbornik Zlatko Dalić izrazio želju da ga vidi u svom stručnom stožeru. 

Dakle, Španjolci tvrde kako je već ranije odlučio da će postati trener po završetku karijere, ideja mu je upisati nogometnu akademiju i dobiti trenersku licenciju, a njegov dugoročni plan jest postati trener nakon određenog vremena jest zasjesti na klupu europskog i španjolskog prvaka. 

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije