Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentinski čarobnjak

Španjolci otkrili koji je klub Messi odabrao za kraj karijere, u pitanju nisu ni Inter ni Barca

MLS: Toronto FC at Inter Miami CF
Foto: Sam Navarro/REUTERS
1/3
02.10.2023.
u 18:54

Lionel Messi ima ugovor s Interom iz Miamija do 2025. godine i nakon okončanja ugovora vratit će se korijenima

Argentinski čarobnjak Lionel Messi gotovo je pred krajem svoje igračke karijere, a trenutačno je u Inter Miamiju gdje ima sjajan učinak, u 12 utakmica je zabio 11 golova i upisao pet asistencija. Prije ture u Americi bio je član PSG-a, a pola života proveo je u Barceloni

U katalonski kub se nije uspio vratiti pa se dogovorio s Davidom Beckhamom s kojim je ugovorno vezan do prosinca 2025. godine no Inter nije klub u kojemu će završiti svoju karijeru, niti on to želi. 

Katalonski list El Nacional navodi kako će njegov posljednji klub biti argentinski Newell's Old Boys - momčad je to u kojoj je ponikao.

- Messi će vjerojatno završiti karijeru u Newell's Old Boysima. Zvijezda ima ugovor s Interom iz Miamija do 2025. godine i nakon okončanja ugovora, vratit će se u Argentinu- tvrdi El Nacional.

Messi će tada već biti 38-godišnjak i to bi mu trebala biti posljednja sezona karijere iako mnogi vjeruju da će on igrati u reprezentaciji Argentine na Svjetskom prvenstvu 2026. godine kada će braniti naslov prvaka iz Katara.

Možda i hoće, Luka Modrić sada ima 38 godina i igra sjajno za Hrvatsku, zašto ne bi i Messi za Argentinu. 

>> Večernjakov novinar Tomislav Dasović donosi detalje UEFA-ine kazne zbog ustaške zastave: 'Ovo je velika pobjeda'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije