Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baze za lov na Euro

Španjolci izolirani na otoku, Irci u dvorcu Luja XIV. u Versaillesu

Hotel u Francuskoj
Foto: uefa.com
1/7
07.06.2016.
u 15:45

Suparnici iz naše skupine, Španjolci, odlučili su za svoj kamp izabrati Hotel Atalante Relais Thalasso and Spa na otoku Ile de Ré

Kao i na svakom velikom natjecanju reprezentacija koje pokušavaju doći do europskog trona u svoje će pohode kretati iz baznih kampova koje su odabrali diljem Francuske.

I dok su izabranici Ante Čačića za razliku od trofejnog svjetskog prvenstva 1998. godine umjesto Vitella odabrali Deauville u Normandiji, konkurenti vatrenih na Euru odlučili su u svoje oglede kretati iz vrlo šarolikih ambijenata, od uobičajenih hotelskih resorta, preko luksuznih hotela u kojima noćenja stoje i više od 5000 kuna, preko poznatih termalnih izvora i izolacija na obližnjim otocima do srednjovjekovnih dvoraca poznatih iz vremena Francuske revolucije.

Suparnici iz naše skupine, Španjolci, odlučili su za svoj kamp izabrati Hotel Atalante Relais Thalasso and Spa na otoku Ile de Ré kako bi se, prema riječima izbornika Vicentea del Bosquea, u miru izolacije pripremali za susrete s Češkom, Turskom i na kraju Hrvatskom. Noćenje u ovom luksuznom hotelu inače stoji 1930 kuna.

Nijemci su svoju bazu odlučili smjestiti u Evian-les-Bainsu na obali Ženevskog jezera u hotelu Ermitage gdje noćenje stoji i 4000 kuna. Izabranici Joachima Löwa na raspolaganju imaju kompleks od 80 soba, 11 konferencijskih dvorana, teretane, wellness i spa centar, nogometne terene.

Iz Eviana, poznatog po istoimenoj mineralnoj vodi, njemačka će reprezentacija putovati na utakmice u Pariz i Lille.

Korak dalje u luksuzu otišla je engleska nogometna vrsta koja se odlučila za luksuzni hotel Auberge du Jeu Paume u Chantillyju, četrdesetak kilometara od Pariza. Noćenje u ovom hotelu inače stoji oko 5000 kuna. Igrači Gordog Albiona trenirat će na četiri minute udaljenom Stade des Bourgognesu koji je inače bio baza španjolske nogometne vrste na Svjetskom prvenstvu 1998. godine.

Ako bismo pak mogli birati najekstravagantniji kamp neke nogometne reprezentacije koja sudjeluje na Euru, onda bi u najuži izbor sigurno ušla baza reprezentativaca Irske.

Oni su naime smješteni u hotelu Trianon Palace u Versaillesu koji izgleda baš poput obližnjeg dvorca u kojem je stolovao francuski kralj Luj XIV. Noćenje u ovoj “palači” stoji oko 2100 kuna.

>>Stigli smo u Francusku! Evo što u kampu u Deauvilleu čeka vatrene!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije