Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična forma

Španjolci analiziraju: Mandžukić je zabio više golova od Coste!

Mario Mandžukić
Foto: Pixsell
07.12.2014.
u 16:01

Španjolski mediji puni su hvale za njega, a navijači su ga proglasili igračem utakmice. Čini se da se hrvatski reprezentativac odlično uklopio u Simeoneovu momčad i igra sjajno

Mario Mandžukić sinoć se još jednom upisao u listu strijelaca, zabio je pogodak u pobjedi Atletica 2:0 protiv Elchea, a to mu je bio šesti pogodak u prvenstvu, odnosno 12. ukupno u svim natjecanjima.

Španjolski mediji puni su hvale za njega, a navijači su ga proglasili igračem utakmice. Čini se da se hrvatski reprezentativac odlično uklopio u Simeoneovu momčad i igra sjajno. Španjolski list ABC posvetio mu je članak u kojem ga uspoređuje s Diegom Costom, igračem koji je od ovog ljeta u Chelseaju, a upravo ga je Mandžo naslijedio u Atleticu.

"Usporedbe njih dvojice i dalje su brojne. Ono što je Costa napravio prošle sezone kada je igrao spektakularno i postigao 36 golova teško se može ponoviti i bilo je jako teško naći njegovu zamjenu. No, hrvatski nogometaš odlično se prilagodio novom klubu i u svim natjecanjima zabio 12 golova. Više od Coste koji je za Chelsea zabio 11, sve u prvenstvu. U Ligi prvaka nije se upisao u strijelce", piše ABC.

>>Mandžukić igrač utakmice, dobio je ocjenu četiri

>>Simeone: Nije slučajnost što se Mandžukić tako često nađe u prilikama

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
16:18 07.12.2014.

O njegvoj klasi je suvišno trošit riječi. Sam nek ga zdravlje posluži i polako počne opet i za repku zabijat.

SP
splitskodite1976
19:36 07.12.2014.

Mandžo popust,Haha,Jak je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije