Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ususret Superclasicu

Spalio je bivšem šogoru kuću zbog rasprave čiji je klub bolji

Palež
Foto: Twitter
1/5
05.11.2018.
u 18:44

Narednih će dana policija nažalost imati pune ruke posla zbog temperametnih navijača

Nije tajna da će atmosfera u Argentini ovaj tjedan biti užarena, ali da će nekome zbog finala Copa Libertadores kuća biti spaljena do temelja, e to je već vijest kojoj se nismo nadali. A upravo se to i dogodilo nakon što su se u nedjelju dvojica muškarca u gradu Apóstoles žestoko posvađala oko toga čiji je klub jači.

Podsjetimo, Boca Juniors ili River Plate će 10. i 24. studenog odmjeriti snage u finalu najjačeg klupskoga nogometnog natjecanja u Južnoj Americi (tamošnji ekvivalent Ligi prvaka), pa je nažalost tamošnjoj policiji kristalno jasno da će narednih dana imati pune ruke posla zbog temperamentnih navijača klubova iz La Boce i Belgrana (oboje sa šireg područja Buenos Airesa).

Ipak, sezonu intervencija su u nedjelju otvorili vatrogasci, a priča kaže da su Arturo V. i Oscar B. u poslijepodnevnim satima sukobili zbog Superclasica, što je u konačnici dovelo do paleži.

Kako prenose tamošnji mediji, Arturo i Oscar su započeli raspravu u kući zajedničkog prijatelja, iz koje se Oscar povukao kako bi spalio dom bivšeg šogora - u kojoj je i sam živio! 

Prethodno je iz kuće iznio svoje stvari, a zatim se udaljio u nepoznatom smjeru. Za Oscarom policija još uvijek traga, a u međuvremenu je Arturo čuo utješne vijesti, da će mu općina pomoći pri izgradnji novog doma.

Komentara 8

DU
Deleted user
20:10 05.11.2018.

spalil mu je karton...

AR
Armagedon
19:02 05.11.2018.

podsjeća to malo na BBB i Torcidu... tj. na ono kad BBB idu razvaliti kafić u Zagrebu jer se zove Dalmacija i istući ženu koja je vlasnik.... sve junak do junaka, tuku same i bespomoćne žene..... super navijači.... žalosno i sramotno

Avatar rubinet
rubinet
09:36 06.11.2018.

"Arturo V. i Oscar B"? Tajite im prezimena kako Hrvatice i Hrvati,čitatelji , ne bi utjecali na svjedoke i počinitelje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije