Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibona ponovo ima veliku zvijezdu!

Spahija: Bojan je ponajbolji u Europi

'Coach Spahija Nevan'
' '
28.10.2010.
u 09:25

- Za moju obitelj i mene je sve vezano uza svjedočenje vrlo mučno, no brzo će se doznati cijela istina, rekao je trener Fenerbahçea.

U glasu mu se osjetilo uzbuđenje, ponovni dolazak pod toranj za Nevena Spahiju je uvijek i emotivan trenutak. No, posljednjih tjedana kod kuće nije spominjan kao ponajbolji hrvatski trener. Vuku se repovi prošlosti.

Naime, ponovo se priča da je osumnjičen za premlaćivanje ratnih zarobljenika u Šibeniku 1992. godine. No, Spahija je u Županijskom sudu u Splitu samo svjedočio kao svjedok obrane.

– Za moju obitelj je sve to sa svjedočenjem vrlo mučno, no vrlo brzo će se doznati istina – zaključio je Neven Spahija, zamolivši nas da razgovaramo samo o košarci.

Voljeli bismo razgovarati samo o košarci, ali klubu u kojem je počeo samostalnu karijeru prijeti gašenje.

– Cibona je moj klub, uvijek sam iznova posebno emotivan. Sve pratim, dosta toga znam i samo se mogu nadati kako se Ciboni neće dogoditi najgore. No, iz svih tih napisa se na kraju ipak ne zna gdje je prava istina. Znam da je u svemu politika, ali Cibona je prevelika institucija da bi se s njom itko imao pravo igrati.

Spahija dolazi u Draženovu dvoranu, u kojoj nije pobijedio u Euroligi.

– Dva puta sam ovdje gubio, s Lietuvos Rytasom i Makabijem. Igrajući protiv Cibone u Zagrebu nitko ne može biti favorit.

Bojan Bogdanović je nova Cibonina zvijezda. Dvije famozne role, protiv Barcelone i Olimpije, za Spahiju nisu iznenađenje.

– Pratim Bojana već nekoliko godina, dugo nisam vidio košarkaša takvih napadačkih sposobnosti, ponajbolji je napadač u Europi! Nakon Giričeka, Cibona opet ima sjajnu "dvojku" koja može igrački razbiti bilo koju momčad. Po svemu bi trebao biti zvijezda – zaključio je raspoloženi Neven Spahija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije