Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk
Povratak na članak

Špaco: Za Grke smo pripremili rješenja

Hajduk je odlučan da u Europi ostavi pečat, potajno se u Poljudu nadaju da će već protiv AEK-a pokazati svu svoju raskoš.

Komentari 4

GO
golo
01:08 16.09.2010.

previse seres sapco. zelim ti srecu i hajduku nu previse si se raspricao. kada si isa u rumuniju na uzvratnu utakmicu primio si gol u prvoj minuti a moga si prmiti par komada u prvom poluvremenu, sreca je bila uz tebe, dakle suti i radi

VL
Avatar Pak
Pak
22:43 15.09.2010.

Za Grke smo pripremili iznenađenje - pirju.

VL
OB
-obrisani-
16:05 16.09.2010.

Špaco: Za Grke smo pripremili rješenja u smislu plašenja grčkih igrača da če HR uskoro uči u EU savez i obmanom opljačkati sve fondove namijenjene za pomoč Grćkoj..

VL
VO
vojvo
17:29 16.09.2010.

digli ste ruke i prije nego ste počeli igrati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.