Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska malonogometna reprezentacija

SP otvaramo protiv Čilea, nadamo se pobjedi

Socca nogomet
Vedran Tolić
11.09.2022.
u 19:21

Danas u Budimpešti počinje svjetsko prvenstvo u socca malom nogometu

Hrvatska malonogometna reprezentacija danas će u Budimpešti odigrati prvu utakmicu na Socca svjetskom prvenstvu u malom nogometu. Prvi suparnik je Čile, a u skupini B s nama su još Španjolska, Grčka i Iran.   

– Ove godine imamo jako dobru reprezentaciju s kvalitetnim igračima tako da mislim da bismo napokon mogli preskočiti onu stepenicu od osmine finala u kojoj smo zapeli na posljednja dva prvenstva. Svako od igrača zaslužio je svoje mjesto u reprezentaciji, a nadam se da će to i rezultat pokazati – istaknuo je Marko Pavlović, kapetan hrvatske reprezentacije Marko Pavlović.

U hrvatskom dresu prvi će put zaigrati Antonio Mazzarolli, 27-godišnjak iz Jadranova koji veliki nogomet igra u četvrtoligašu NK Kraljevica.

– Iznimna mi je čast i ponos predstavljati svoju naciju na ovako velikom natjecanju. Imamo izvanrednu ekipu. Nisam očekivao da će me tako brzo prihvatiti i gledati na mene kao da sam već dugo dio reprezentacije. Atmosfera je pozitivna, svi jedva čekamo da prvenstvo počne i da pokažemo što znamo i možemo. Igranje socce mi je još uvijek relativno novo, zato mi je dodatan izazov da se čim prije snađem i uklopim u zahtjeve izbornika. Posebno su mi zanimljivi socca penali jer su nešto novo u svijetu nogometa. Mislim da su vrlo atraktivni za izvođenje, ali i gledanje – rekao je Mazzarolli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije