Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Životinja podlegla ozljedama

Sova uginula, nogometaš u strahu za život

sova (1)
Nino Strmotić/PIXSELL
02.03.2011.
u 08:00

Panamski nogometaš Luis Moreno, čija je snimka udaranja već ozlijeđene sove obišla svijet, razbjesnio je mnoge

Nakon incidenta sa sovom, koja je živjela pod krovom stadiona i bila svojevrsni zaštitni znak domaćeg Atletico Juniora, nogometaš je stadion napustio pod policijskom zaštitom, a svakodnevno prima prijeteće telefonske pozive.

– Svašta mi govore. Proživljavam teške trenutke, a nije mnogo lakše ni mojoj obitelji u Panami. A nije mi bila namjera ozlijediti životinju – istaknuo je nogometaš koji igra u kolumbijskoj ligi za klub Deportivo Pereira.

Čuvari prirode otkrili su da je sova uginula nedugo nakon incidenta, vjerojatno zbog stresa.

Inače, Moreno je odveden u zoološki vrt gdje je morao poslušati predavanje o sovama, a obećao je da će jednom mjesečno dolaziti volontirati tamo. Vodstvo kolumbijske lige najavilo je disciplinske mjere protiv igrača.

Ključne riječi

Komentara 1

PI
prava istina
18:27 02.03.2011.

ma udaljiti ga zauvijek sa terena, nemam rijeći gadosti prema tom čovjeku. Kaže da nije imao namjeru udariti sovu. Zbog laži ga treba kazniti najstrože, ubojica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije