Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vijest iz alžira

Soudani najavio odlazak: Moglo bi biti iznenađenja u prijelaznom roku

EL Arabi Soudani
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
03.01.2015.
u 09:18

Još sam igrač Dinama pa ne smijem puno govoriti... - rekao je novinarima.

- Bude li sve išlo prema planu, moglo bi biti velikog iznenađenja u ovom prijelaznom roku! Kako sada stvari stoje, ubrzo bi se mogla promijeniti situacija oko mog kluba. No, još sam igrač Dinama pa ne smijem puno govoriti... - rekao je novinarima u Alžiru napadač El Arbi Hilal Soudani, prenosi Goal.

Soudani koji s Dinamom ima ugovor do ljeta 2017. pohvalio je hrvatsku ligu i dodao da je hrvatski prvak u njoj poput Reala i Barcelone.

- Dinamo mi je omogućio da igram u Ligi prvaka i Europskoj ligi, jedan je igrač iz mog kluba otišao u Barcelonu (Halilović, nap. a.), jedan bi mogao u Arsenal (Brozović, nap. a.), to je dokaz koliko je Dinamo kvalitetan - zaključio je alžirski reprezentativac.

>>Od Kwedija do Soudanija - ovo svi Mamićevi Afrikanci

Komentara 9

A4
alfa 4c
09:37 03.01.2015.

Ha..i falio bi i nebi.Ako i ode,ostat ce upamcen kao i više nego solidan nogometas i sasvim vedar čovjek! Sve najbolje o njemu!

DU
Deleted user
10:15 03.01.2015.

To je snaga GNK Dinama. Kada nas hvale vrhunski svijetski igrači. Tko još iz RH može prodati igrača u Barcu ili Arsenal. Tko, tko recite mi dragi moji? Nitko, nego samo Zdravko Mamić. GNK Dinamo je moj klub.

DI
dinamojavolim1
11:07 03.01.2015.

soudani zelim ti puno srece i ako odes i ako ostanes:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije