Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kadrovska križaljka

Soudani može samo maštati i pričati, ali iz Dinama ne može otići!

Dinamo - Rijeka
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
02.04.2015.
u 21:05

Mamići su, svaki u svojoj kancelariji, razmatrali moguće pojačanja za ljetnji prelazni rok

U Velikom tjednu, pred veliku utakmicu Zoran Mamić polako je skupljao svoje igrače. Igrački kadar mu se jako osipao zbog raznih reprezentativnih obveza, ali i brojnih ozljeda koje su napale momčad Dinama. Iako je veliki derbi na Kantridi (subota, 17 sati) pred vratima, trener je u utorak svojim igračima dao slobodni dan, do sudara s Kekom treninzi su jednom dnevno. Taj je utorak Zoki iskoristio da bi radio posao sportskog direktora, vratio se u svoju kancelariju, sastančio, razgovarao. Zacijelo i slagao kadrovsku križaljku.

Nešto se kuha...

Onu s kojom će na ljeto krenuti u novu europsku akciju. No, nije se time bavio samo Zoki nego i brat mu. Iz kancelarije Zdravka Mamića izašao je Danko Đikić, menadžer koji je doveo niz igrača u Maksimir, pogotovu Portugalaca. A to bi moglo značiti da stariji brat, kako je i najavio, radi na dovođenju pojačanja. Želi u Europi napraviti više nego što je Dinamo dosad radio. I ne zavaravaju ga rezultati u HNL-u.

- Naravno da su odlični, nemamo poraza. Ali, pravu sliku o nama će ipak dati europski rezultati na ljeto i jesen, ovo kod kuće nam je već postao standard. Očekujem ove i sljedeće godine da stvorimo pravu, veliku momčad, nepodnošljivo mi je da konačno ne napravimo ozbiljniji iskorak u Europi, da ostavimo nekakav trag - kazao je stariji Mamić.

O tome koga namjerava dovesti nije želio govoriti.

- I ptice na grani znaju da nam treba stoper i lijevi bek - dodao je.

Zakopčan je ostao i Đikić:

- Ima igrača, puma ponuda, svega ima, ali nije ništa konkretno i nije vrijeme da se govori o imenima.

No, čim je iza zatvorenih vrata bio s gazdom Dinama, očito se radi. Prema nekim informacijama plavi bi željeli dovesti Lorisa Benita, 23-godišnjeg lijevog beka iz Benfice. Riječ je o igraču koji ima švicarsko i španjolsko državljanstvo, ali kako igra u Portugalu, lako je moguće da je i tu u posao uključen Đikić. Nije se Benito puno tamo naigrao, ali čini se da je u prednosti pred Latovlevicijem iz Steaue koji bi na ljeto mogao doći bez odštete.

Ne zanimaju me želje

Uz dovođenje dvaju kapitalca, Mamić kani zadržati sadašnju momčad.

- Pokušat ćemo da odlazaka ne bude, sve je usmjereno tome da budemo što jači. I optimist sam i sve ću učiniti da budemo jači - veli Mamić.

No, mogle bi se pojaviti i želje za odlascima, primjerice Soudani je na Afričkom kupu govorio da neće dugo ostati u Dinamu.

- Želje igrača su jedno, a drugo su mogućnosti, no neću nagađati što će biti jer tako unosimo nemir u momčad.

Đikić, koji je i Soudanijev menadžer, nedavno nam je rekao da se Soudani vratio miran iz reprezentacije. No, kad dođe ljetni prijelazni rok, nije nemoguće da opet aktivira svoju želju za odlaskom. Iako su zimus braća Mamić, kad je bilo nekih smiješnih ponuda za njega rekli:

- On ne može ići!

>>Henriquez napušta Dinamo? Evo koji velikan ga želi otkupiti od Manchestera!

Komentara 7

ED
europski dinamo
22:36 02.04.2015.

Presretan sam kad procitam da sportski direktor radi krizaljku za ljeto. Ocekujem dolazak nekog obrambenog igraca poluproizvoda iz J.Amerike koji je spreman dati rikverc sportskom direktoru(treneru) pa da nam opet Celtic i R.B. zabiju 3-4 komada. Kaj ce na Schifo veli genijalac sportski direktor. Citam da se Zdravko cudi necem kao neobjasnjovom...nemas se kaj cuditi i praviti mutav. Veza i napad su nam vrlo dobri,obrana tragicna. Dovedi Schifa i jos jednog pravog igraca i steraj brata i evo ti europski Dinamo.

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
10:41 03.04.2015.

Hmmmm najavljena je privatizacija kluba do kraja godine pa se pitam kako brača karamazovi mogu planirat 2 godine unaprijed il 10 jer kažu u slj 10 8 čemo igrat ligu prvaka... odgovor je da je privatizacija patka nad patkama

MO
moslavina9954
00:13 03.04.2015.

Opet stranci, pa kuda više sa tim neprovjerenim strancima? Još jedan Sigali ili Lima umjesto da dovede Shildenfelda koji je u punoj snazi.Ne treba nam još više stranaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije