Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Sopić u svom stilu: Stavite neku glupost u naslov, idemo na pobjedu, Osijek napadamo tek od 17. minute

Četvrtfinale SuperSport nogometnog kupa, Rudeš - Rijeka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
08.03.2024.
u 22:34

U nedjelju od 15 sati Rijeka i Osijek igraju svoj stoti derbi

Derbi 26. kola SuperSport HNL-a igraju u nedjelju od 15 sati Rijeka i Osijek, bit će to takav stoti okršaj ova dva kluba, a susret je najavio trener trenutačno prve momčadi prvenstva, Željko Sopić. 

- Čeka nas zahtjevna utakmica, Osijek se nalazi u situaciji gdje se bori s još nekoliko klubova za četvrto mjesto. Mi želimo što duže ostati gdje smo trenutno i za to nam treba pobjeda protiv Osijeka. Osijek je možda pokazivao malo drugačije lice u Opus Areni, a malo drugačije lice u gostima. To je tako, usponi i padovi u sportskoj formi, nekad si dobar, nekad loš, kao i svaka druga ekipa. Oni imaju svoje brige i svoju borbu, mi imamo svoje brige i svoju borbu - rekao je Sopić pa nastavio:

- Hoće li biti lakše protiv Osijeka bez Miereza? Može se dogoditi da onaj koji igra umjesto Miereza da i nešto više, a s druge strane nema olakšavanja jer, uz cijelu podršku koju Osijek ima od svoga grada i navijača, minimalno računaju da će stići do Europe i tako će se sigurno i postaviti, ali Rijeka se nikoga ne boji, pogotovo na Rujevici, pa da i Real Madrid dođe.

Sopić je poznat po tome da je osebujan pa je konferenciju za medije završio u svom stilu nadovezavši se na dio koji je počeo jedan od novinara: "Sami ste rekli, taktika je pobijediti, zabiti gol više..." 

- A ne, obično ja najavljujem na svakoj press-konferenciji da ćemo se povući i čekati što će oni napraviti. Sad je ovo nova taktika. Ovaj put ćemo ići na pobjedu. Dugo niste stavili neku glupost u naslov pa slobodno stavite da ovaj put idemo na pobjedu. Napad od prve minute? Ne, od 17., ovaj put od 17. minute. Cijeli tjedan smo radili da krenemo od 17. minute, čak mislim na prelasku u 18. minutu da krenemo napasti Osijek. Dotad ćemo biti u kabini - zaključio je trener Rijeke.

Dodajmo da je nastup Nike Jankovića još pod upitnikom, dok tri žuta kartona ima Ivan Smolčić. No, u konkurenciju se vraća Toni Fruk koji je odradio tu vrstu kazne, a spreman će biti i Stjepan Radeljić koji je bio ozlijeđen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije