Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER RIJEKE
Povratak na članak

Sopić: Prva benzinska je opet moja. Trenirat ćemo večeras u Rijeci oko dva sata ujutro

Bio je žestok derbi u kojem je Hajduk poveo golom Marka Livaje u 15. minuti, a Rijeka okrenula rezultat golovima Jorgea Obregona (55) i Lindona Selahija (75).

Komentari 7

T2
Tomo_20
22:24 28.01.2024.

Pukstas je zabio a ne levaja majko mila sta ga gura te stalno in je samo za penale hahahaha

VL
CU
Cuturas
20:56 28.01.2024.

Valjda se ide/idu napiti samo to nesmiju napisat. Samo da ovi ne zatvore pumpu pa se budu pograbili s murjom ko i Torcida prije godinu i nešto 😜

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
22:41 28.01.2024.

Bolje da osvoji Rijeka nego Hajduk i Dinamo. Iako, ako ćemo pravo najbolje bi bilo da osvoji Slaven Belupo.

VL
BP
Besposlen pop
20:40 28.01.2024.

Rijeka je, nažalost, seljački klub! Jedu i hrane se na benzinskoj?!? Za nutricionizam nisu čuli. Poštedite me komentara, ali takvo ponašanje i prehrambene navike u profesionalnom sportu ne prolaze

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.