Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz na Etihadu

Solskjaer proigrao Kloppa: City stiže u Zagreb ranjen u gradskom derbiju!

Manchester City - Manchester United
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
07.12.2019.
u 20:49

Gosti s Old Trafforda su bolju igru u prvom poluvremenu okrunili vodstvom od 2:0

Aktualni engleski nogometni prvak Manchester City doputovat će u Zagreb na ogled šestog kola skupine C Lige prvaka protiv Dinama nakon 1:2 (0:2) domaćeg poraza u gradskom derbiju od Manchester Uniteda u susretu 16. kola Premier lige.

Gosti s Old Trafforda su bolju igru u prvom poluvremenu okrunili vodstvom od 2:0, a pogotke su postigli Rashford (23-11m) i Martial (29). U nastavku su domaći preselili igru na polovicu Uniteda, ali mrežu je uspio pogoditi tek Otamendi (85) pred sam kraj susreta.

Treći Manchester City je tako ostao na 32 boda, tri manje uz utakmicu više od drugog Leicester Cityja, a čak 14 manje od vodećeg Liverpoola koji je ranije u subotu ostvario 15. pobjedu u 16 kola svladavši kao gost Bournemouth sa 3:0 (1:0).

Pogotke za "crvene" postigli su Oxlade-Chamberlain (35), Keita (44) i Salah (54), a potez utakmice bila je asistencija Salaha za drugi pogodak na utakmici kada je petom pored trojice domaćih braniča idealno proigrao Keitu.

Dejan Lovren započeo je dvoboj u obrani Liverpoola, ali je zbog ozljede noge morao napustiti igru u 40. minuti.

Manchester United je, pak, s nova tri boda stigao na peto mjesto sa 24 boda, jednim više od šestog Tottenham Hotspura i sedmog Wolverhamptona.


 

Komentara 1

ZA
zagi101
08:39 08.12.2019.

ovo nije dobro za dinamo, da je city pobijedio ostal bi u utrci za naslov pa bi došli u zg s drugom ekipom jer bi glavne igrače čuvali. ovak smo naj....i

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije