Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA
Povratak na članak

Šoli i dalje ne ide: Ivić s Celjem nanio još jedan težak poraz zagrebašima

Slovenski sastav su do pobjede predvodili Tilen Kodrin i Gal Marguč sa po sedam golova, Patrik Leban je dodao šest, hrvatski rukometaš Josip Šarac postigao je tri gola, dok je naš Filip Ivić sakupio 13 obrana

Komentari 3

DA
damyr26
16:08 22.10.2020.

Hitno promijenite ime kluba u RK Amater, sukladno igračima kojem imate

VL
SS
sokac sa drave
10:29 22.10.2020.

Veselin Vujovic je rekao sve o zagrebu.Morate kupiti igrace drugi to odavnomrade,morate kupiti pogotovo obrambene igrace koji igraju ostro na noz.Ako to nije moguce morate vec od sutra igrati balet.

VL
TA
tarzan
08:15 22.10.2020.

Što se to dešava sa hrvatskim klupskim sportom zadnjih godina? Nema sporta u kojem se naši mogu nositi u Europi. Nekada smo imali Cibonu, KK Split, KK Zadar, RK Zagreb, Podravku...O Hajduku da ne govorimo. Opća propast. Totalno smo izgubili kompas. Možda jedina svijetla točka je Dinamo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.