Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekshibicija

Šokota zabio četiri, a Šimić dva gola u pobjedi nad 'nezaposlenima'

Ekshibicija Jarun Max (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/38
16.06.2013.
u 19:27

Za zvijezde su, međuostalima, igrali Lončarić, Darijo Šimić, Tomo Šokota koji su igrali protiv ekipe igrača koji treniraju pod patronatom nogometnog sindikata

Na Maxovu malonogometnom turniru održanom na Jarunu u sklopu Večernjakove biciklijade prvo mjesto osvojili su djevojke i mladići iz OŠ Antuna Mihanovića, drugo iz OŠ Mate Lovraka, a treće iz OŠ Trnsko, također u obje konkurencije. Dva dječaka izabrana su za Juventusov kamp u Umagu.

Uz medalje i pehare pobjednici su dobivali su komplete dresova i zastavice Juventusa.

Poseban žiri u kojem su bili treneri, stručnjaci i voditelji školskih ekipa u suradnji s trenerom Juventusa Antonijom Fenominom izabrali su dva dječaka za Juventusov kamp u Umagu. Igrali su kviz, na kojem se gledalo što znaju o Juventusu, te su tražili su one koji se mogu najbolje uklopiti u Juventusov stil igre.

Sretnici su bili Domagoj Kulašević (OŠ Brezovica), Petar Parlović (OŠ Antuna Mihanović).

U ekshibiciji, susretu bivših zvijezda i momčadi “nezaposlenih” slavile su bivše zvijezde sa 6:4.

Za zvijezde su, međuostalima, igrali Lončarić, Darijo Šimić, Tomo Šokota koji su igrali protiv ekipe igrača koji treniraju pod patronatom nogometnog sindikata koji je vodio Marijo Jurić.

Najbolji su bili Tomo Šokota sa četiri gola te Darijo Šimića sa dva koji su pokazali da su još uvijek igrači za Prvu HNL.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije