Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
portov špijun

Šokota: Dinamo nema šanse, samo da se ne obruka

'10.03.2009., Zagreb - Tomo Sokota odlazi razocaran iz protorija Kluba nakon sastanka sa Zoranom Mamicem. Klub se zeli rijesiti Sokote, Vlaka i Balabana.  Photo: Zeljko Lukunic/24sata'
'Zeljko Lukunic/24sata'
01.09.2012.
u 08:05

- Badelj je bio pola momčadi i zbog toga ne vjerujem da će plavi iznenaditi - tvrdi Šokota

Tomo Šokota, bivši napadač modrih, s velikim je zanimanjem pratio ždrijeb skupina za Ligu prvaka. O Dinamovu protivniku Portu zna sve jer je dvije godine proveo u tom klubu.

– Zajedno s PSG-om Porto je favorit skupine. Dinamo u toj konkurenciji nema prevelike šanse. Za modre je najvažnije da ostave bolji dojam u Ligi prvaka nego lani. Najvažnije je da se ne osramote. Sve te momčadi kvalitetom su iznad Dinama – kazao je Šokota.

Znači po vama ne postoji mogućnost da Dinamo iznenadi na bilo koji način?

– Iskreno, jako teško. Otišao je Milan Badelj, on je Dinamu bio pola momčadi. Svi suparnici imaju puno širi kadar igrača. Porto se nakon odlaska Mourinha nekoliko godina tražio. Sad su opet kompletirali momčad s nekoliko igrača svjetske klase i opet su i samom vrhu europskog nogometa.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 43

Avatar feudalac
feudalac
08:36 01.09.2012.

medijska hajka na Dinamo se nastavlja i nakon fantastičnog uspjeha ulaskom u najelitnije natjecanje na svijetu, Ligu prvaka. Svako govno koje ima nešto reći protiv Dinama ili Mamića dobit će medijski prostor. No dobro, svako zlo za neko dobro, vratimo se nogometu. Badelj, dečko je prošlost, koliko je dobrog donio Dinamu toliko, možda i više lošeg, spor je "carini" loptu, istina da se oko njega vrti igra ali to je presporo za današnji nogomet.

Avatar Bjeda
Bjeda
08:41 01.09.2012.

Za dvojcu komentatora od ispod-zivi bili pa vidjeli....

BU
bubi400
08:19 01.09.2012.

To Šokota priča iz lljubomore što je udaljen iz Dinama i on i Bišćan i neslaže se sa Mamićom sjećam se njegove izjave na proslavi prvaka prošle godine kada su bile dvi paralelna proslave Šokota je bio kod Marića i kada ga je reporter pitao kako to da niste na maksimiru rekao je da tamo idu plaćanici ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije