Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turska

Šokantno! Ritualno žrtvovali ovcu na stadionu uoči utakmice

ovca
08.08.2011.
u 13:07

Nogometaši srpskoga Rada do kraja će života pamtiti gostovanje u Turskoj i prijateljsku utakmicu sa Sivassporom

Naime, uoči početka utakmice, domaćini su na stadion izveli ovcu, što je popratilo burno odobravanje navijača Sivasspora. Ako radovcima i nije odmah bilo jasno da nije riječ o klupskoj maskoti, sve dvojbe odagnao je – nož!

Tako je, ovca je ritualno žrtvovana pred okupljenim igračima Sivasspora! Oni su zatim izrekli molitvu, dodirnuli životinju, vjerojatno uzimajući krv, i otišli prema sredini terena kako bi počeli utakmicu. Mirno, kao da su nazočili satu joge, a ne bezobzirnom klanju. Ne želeći se ni najmanje miješati u njihove vjerske običaje i tradiciju, ma kakva bila, ipak se postavlja pitanje gdje povući granicu?

Treba li reći da su šokirani igrači Rada izgubili sa 1:4...

Šokantni video žrtvovanja ovce pogledajte ovdje!

Komentara 19

DR
dragogera
13:22 08.08.2011.

a gdje je sad fifa sa pravilima zabrane vjerskih i religioznih obiljezja,bla,bla.......real nije smio poslati potporu abidalu,a ovi ovdje prave dzamija party,oh zaboravio sam,njihov bog je pravi,mi smo nevjernici svi ostali u svjetu.

RE
@rea
13:34 08.08.2011.

Užas !! A što su radili nogometni suci, okrenuli glavu na drugu stranu ?

DO
dobardan
10:31 09.08.2011.

turci se pitaju zašto ih ne žele u europi,stvarno zašto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije