Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODAO SE DROGI

Šokantna ispovijest zvijezde koja je dotaknula dno: 'Godinu dana proveo sam u boli zbog kokaina'

Chelsea v Liverpool - Carabao Cup - Final - Wembley Stadium
John Walton/PRESS ASSOCIATION
10.04.2024.
u 13:26

Kada je shvatio da je sve otišlo u krivom smjeru, Murphy se prijavio na terapije pomoću kojih se riješio droge te sada radi kao nogometni analitičar.

Legendarni engleski nogometaš Danny Murphy nastupao je za Liverpool od 1997. do 2004. i upisao je 249 nastupa uz 44 gola i 39 asistencija. Igrao je i za Crewe Alexandru, Charlton, Tottenham, Fulham i Blackburn, a dres engleske reprezentacije nosio je devet puta te se jednom upisao u strijelce. Nakon  jako dobre igračke karijere nije se posvetio trenerskoj nego se odao drogi. U Ben Heath podcastu Murphy je priznao da je imao velikih problema s kokainom.

GALERIJA Gvardiol je zabio golčinu Realu u Ligi prvaka

Chelsea v Liverpool - Carabao Cup - Final - Wembley Stadium
1/7

- Trebao sam bijeg od stvarnosti kada sam prestao igrati nogomet jer realnost su bili financijski problemi, porezi, veza. Kako se nositi s problemima kada ne igram nogomet? Dok igraš adrenalin i dopamin te održavaju usredotočenim i punim energije bez obzira na druge probleme. Ti problemi postanu ogromni bez nogometa - ispričao je Murphy.

- Imao sam fazu s kokainom i marihuanom. Bez pića sam mogao, nisam bio alkoholičar. No, neko vrijeme sam bio ovisan o kokainu, bio sam u fazi u kojoj sam mislio da ne mogu ništa raditi bez njega.

VEZANI ČLANCI:

Kada je shvatio da je sve otišlo u krivom smjeru, Murphy se prijavio na terapije pomoću kojih se riješio droge te sada radi kao nogometni analitičar.

- Uobičajeno je da bivši nogometaši imaju ovakve probleme. Iznenadio sam se koliko mi ih se javilo sa sličnim problemima - priznao je Englez.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije