Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava na terenu

ŠOKANTAN VIDEO Marcelo protivniku potrgao nogu na pola pa zaplakao od užasa

Brasileiro Championship - Fluminense v Internacional
Foto: RICARDO MORAES/REUTERS
1/3
02.08.2023.
u 10:32

Luciano Sanchez je nakon incidenta prevezen u bolnicu u Buenos Airesu. Tamo će mu odrediti točnu dijagnozu, no pretpostavlja se da je riječ o prijelomu obije kosti potkoljenice, tibije i fibule

U sinoćnoj utakmici Argentinos Juniorsa i Fluminensea u Copa Libertadores, argentinski nogometaš Luciano Sanchez (29) pretrpio je užasnu ozljedu.

Zakasnio je u duelu sa brazilskom zvijezdom i bivšim igračem Real Madrida Marcelom. Brazilac mu je punom nogom stao na potkoljenicu i potpuno ju prelomio.

GALERIJA Hajduk slavio protiv Rijeke u Jadranskom derbiju pred više od 30 tisuća ljudi

Brasileiro Championship - Fluminense v Internacional
1/8

Doima se kako Marcelo, koji je imao loptu u nogama, nije imao namjeru ozlijediti Sancheza. Kada je vidio što se točno dogodilo, pao je na koljena i počeo plakati, a suigrači su ga tješili. Nakon pregleda događaj na VAR-u, sudac je Marcelu pokazao crveni karton.

VEZANI ČLACNI:

Sanchez je prevezen u bolnicu u Buenos Airesu. Tamo će mu odrediti točnu dijagnozu, no pretpostavlja se da je riječ o prijelomu obije kosti potkoljenice, tibije i fibule.

VIDEO Sprema se kraj za Ivana Rakitića. Dužnosnik Seville otkrio da je ovo njegova zadnja sezona u klubu

Komentara 1

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
13:18 02.08.2023.

Bas je pehist

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije