Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OVO SHVAĆAMO OZBILJNO'

Šok u Red Bullu! Šef momčadi pod istragom nakon ozbiljnih optužbi. Je li ovo kraj veličanstvene ere?

Christian Horner file photo
David Davies/PRESS ASSOCIATION
05.02.2024.
u 22:25

Prema nizozemskim novinama De Telegraaf i britanskom Daily Mailu, Horner, koji je oženjen bivšom Spice Girl Geri Halliwell, optužen je za 'neprimjereno ponašanje'.

Uspješni tim Formule 1 Red Bull Racing istražuje ozbiljne optužbe koje je protiv šefa momčad Christiana Hornera iznijela jedna zaposlenica tvrtke. Prema nizozemskim novinama De Telegraaf i britanskom Daily Mailu, Horner, koji je oženjen bivšom Spice Girl Geri Halliwell, optužen je za 'neprimjereno ponašanje'.

GALERIJA Verstappen je u formi života

Christian Horner file photo
1/3

U odgovoru na optužbe, Horner je poručio kako u potpunosti poriče te tvrdnje te odbacuje ikakvu odgovornost. 

 

- Nakon što smo postali svjesni nedavnih optužbi, tvrtka je pokrenula neovisnu istragu. Ovu istragu, koja je već u tijeku, provodi vanjski specijalizirani odvjetnik.  Tvrtka shvaća ove stvari izuzetno ozbiljno i istraga će biti dovršena čim to bude moguće. U ovom trenutku ne bi bilo primjereno davati daljnje komentare - poručili su iz Red Bulla. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, za 'bikove' vozi i višestruki svjetski prvak Max Verstappen, a neki se pitanje je li ovo kraj jedne sjajne ere. 

Komentara 5

PO
Poletarac101
00:41 06.02.2024.

I koje su to ili kakakve su to ozbiljne optužbe????

NE
Nemanadimak
07:06 06.02.2024.

I samo ime mu ukazuje na to. Dosta agresivan tip koji ne spreza nizačime kako bi došao do pobjede. Sjetimo se zadnje utrke 2021 koliko je štete uradio F1i koliko je uticao na sudce tokom cijele sezone a naročito u zadnjoj utrci kada je Hamiltonu oduzeo vodstvo na neregularan način i suci su uradili nešto što je izvan pravila. Nakon te sezone i Hornera ukinuta je komunikacija sa sudcima. Sve dodje na naplatu pa tako je i on prošao. Ako ode F1 će biti bolji sport jer on nije sportski tip a fair Play mu je nepoznanica. Uopće mi ga nije žao i nadam se da će ga odstraniti iz F1!

NE
Nemanadimak
07:44 06.02.2024.

Dosta prgav lik tako da me uopste ne cudi a i dobro bi doslo F1 osvjezenje i svi ostali su manje vise fairplay i uljudni jedino je ovaj neki provokator i dobro bi bilo ako bi maknili iz F1.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije