Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oslabljen imunitet

Šok u Grenobleu: Schumi dobio upalu pluća!

Michael Schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL
12.02.2014.
u 07:31

Koliko je stanje ozbiljno i jesu li liječnici zbog toga prekinuli postupak buđenja, nitko nije želio komentirati, pa ni glasnogovornica obitelji Michaela Schumachera Sabine Kehm.

Stanje sedmerostrukog svjetskog prvaka u formuli 1 se pogoršalo. Liječnici su Michaela Schumachera prije dva tjedna počeli buditi iz inducirane kome. Ukinuli su mu sedative, no Schumacher je dobio upalu pluća, javlja njemački Bild.

Koliko je stanje ozbiljno i jesu li liječnici zbog toga prekinuli postupak buđenja, nitko nije želio komentirati, pa ni glasnogovornica obitelji Michaela Schumachera Sabine Kehm.

– Upala pluća je opasna i ozbiljna bolest jer tijelo dobije manje kisika i slabi. Kod pacijenata na intenzivnoj njezi imunitet je oslabljen što može prouzročiti otkazivanje organa i smrt – objasnio je profesor Heinzpeter Moecke s klinike hitne medicine u Hamburgu.

Komentara 4

RT
Rollo.Tomasi
08:22 12.02.2014.

Do sada sam imao povjerenje u njegovu fenomenalnu tjelesnu formu, ali nakon ovog sam pesimist...

2X
2Xgeneral
09:45 12.02.2014.

Drž se i bori!!! Nema predaje. Brz oporavak.

DH
dalibor.hren
09:50 12.02.2014.

"Najnovije vijesti" s nekoliko dana zakašnjenja. Ne daj se majstore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije