Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEDIO GA AMATER

Šok! Falcao u bolnici, a upitan mu je čak i SP!

Falcao
Foto: Printscreen
1/2
22.01.2014.
u 23:18

– Dogodila se katastrofa, izgubili smo Radamela. To je strašan udarac za budućnost Monaca. Izgledalo je strašno, a ni vijesti koje stižu nisu ohrabrujuće – kazao je njegov suigrač Jeremy Toulalan

Kolumbija je u suzama, njihovo nogometno čudo, napadač Radamel Falcao teško se ozlijedio u utakmici protiv amatera (!) Montsa koji su rutinirano izbacili u 1/16  finala francuskoga kupa (3:0). Igrač vrijedan 60 milijuna eura zabio je prvi gol nakon pola sata igre, a svega nešto kasnije dobio je težak udarac u lijevo koljeno te je iznesen s terena – ravno u bolnicu.

– Dogodila se katastrofa, izgubili smo Radamela. To je strašan udarac za budućnost Monaca. Izgledalo je strašno, a ni vijesti koje stižu nisu ohrabrujuće – kazao je njegov suigrač Jeremy Toulalan, a trener Claudio Ranieri dodao:

– Upozoravao sam suce da će amateri igrati grubo, ali nisu štitili moje igrače, dapače, nisu dobili niti karton!

Nezamjenjiv igrač Kolumbije bi itekako mogao ostati bez nastupa u Brazilu. Što bi to značilo za Kolumbiju govori podatak da je u 49 utakmica zabio 20 golova, a najavljivan je kao jedan od onih koji će obilježiti smotru najboljih ovog ljeta... Usto, male su šanse da će Subašićev klub bez njega uspjeti boriti s PSG-om za naslov.

No, Parižani mogu kiksati, pokazali su to na Parku prinčeva gdje ih je iz kupa senzacionalno izbacio Montpellier (2:1)! Ibrahimović se nije proslavio, napustio je travnjak nakon svega sat vremena igre. Usto, Marseille je već ispao ranije, pa je Monacu otvoren put. Ali, što bez Falcaa?

>> Falcao može napustiti Monaco za 100 milijuna eura

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
08:21 23.01.2014.

on je pao na to koljeno a dečko je samo izbio loptu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije