Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teambuilding

Sočan trač trese Italiju: Igrači Juventusa se tješili u hotelu sa 60 ljepotica!

Ilustracija
Foto: Instagram
04.03.2019.
u 14:31

Na zabavi se nisu pojavila samo dvojica nogometaša Juvea, Andrea Barzagli i Federico Bernardeschi.

Fabrizio Corona, poduzetnik i nekadašnji suprug Nine Morić, čovjek koji je odslužio petogodišnju zatvorsku kaznu zbog iznuđivanja slavnih osoba, upravo je pustio u kroz svoj magazin King priču da su igrači Juventusa partijali sa 60 ljepotica samo koji dan nakon što su 20. veljače izgubili prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Atletica u Madridu s 2:0.

Djevojke pozvane u tornski hotel Majestic redom su bile manekenke ili slavne instagramerice, a na neobičnom teambuildingu se nisu pojavila samo dvojica nogometaša Juventusa, Andrea Barzagli i Federico Bernardeschi.

Gošćama je bilo zabranjeno da bilo što objavljuju na svojim profilima na društvenim mrežama, a većina ih je hotel napustila sutradan nakon doručka odakle su se razišle po brojnim talijanskim gradovima iz kojih su stigle na zabavu.

S obzirom na njegovu prošlost, pitanje je koliko javnost Coroni može vjerovati, ali autor u kolumni ističe da ima svoje izvore, kao i dokaze s Instagrama i WhatsAppa da se istoga dana začuđujuće velik broj atraktivnih djevojaka iz neobjašnjivih razloga zaputio u Torino.

Iz redova Stare dame zasad se nitko nije oglasio je li doista održan party s mladim damama, a ispadne li da je Corona objavio priču koja ima temelja, sve govori da će narednih dana biti vrlo burno u talijanskim trač rubrikama. 

Komentara 3

Avatar Reconquista
Reconquista
17:36 04.03.2019.

Pa šta onda. Mladi su, nek se zabavljaju.

ZI
zip123
15:30 04.03.2019.

I ja sam tuzan.Gdje se prijavljuje?

Avatar Analizator
Analizator
16:43 04.03.2019.

Tako treba- i ja bih. Udri rođo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije