Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA MOĆ

Snježna kraljica ne vraća se u FIS-ov kalendar. Bogati biznismen nije sklon da Hrvatska ima utrku

Trofej, kruna koja će pripasti pobjedniku slalomske utrke Snow Queen Trophy
Luka Stanzl/PIXSELL
27.03.2024.
u 14:50

Eliasch je uveo i dva putovanja u sezoni u Ameriku (studeni, veljača) što nikome ne odgovara. Ni Europljanima ni Amerikancima. Baš kao ni to što nema višegodišnjih natjecateljskih kalendara što je itekako važno organizatorima na manje razvikanim skijalištima.Nacije koje se s time ne slažu – a to su Njemačka, Švicarska, Austrija, Norveška, Švedska, Italija, Finska i Slovenija – predlažu pak alternativno natjecanje, svojevrsnu "superligu", izvan FIS-ova nadzora.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Asterix
Asterix
16:35 27.03.2024.

Otkantati ekscentričnog bogataša. Usput ukinuti spust. Nije normalno da ljudi jure 150 km/h na skijama.

MI
Mikis
15:21 27.03.2024.

ako postoje danas u svim dhelatnostima, posebice usluznim vanjski igraci za uslugu preko platforma i jos ih ima ko pljeve , jedni drugima konkuriraju preko leđa i đepa radnika i rad. prava , ona se valjda mogu osnovati nove sporske udruge ili agencije ili federacije za obavljanje novih sportskih događaja pod drugim "upravama". pa sve je to biznis, a u biznisu ispadne da nista nije zacementirano. sve mi te sporstske organizacije smrde na uređeni elitizam i hohstaplerstvo uz dana im prava da cak u nekim vaznim sportovima izgradenim od strane cijele svijetske civilizacije 100nu godina i vise, oni mijenjaju pravila i prave se cinovnici i suci bogom dani. odma to u ime antimonopolo raskinite sve ugovore i osnujte 2-3 nove "federacije" za svaki heb..i sport

CO
Cosinus
15:05 27.03.2024.

Došli ovi što ne mogu i nema više Kraljice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?