Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIS ODLUČIO

Snježna kraljica dobila 'zeleno svjetlo', sve spremno za utrke!

Snježna kraljica
Foto: Pixsell
26.12.2014.
u 20:12

Emmanuel Couder, direktor muškog FIS Svjetskog kupa i koordinator Svjetskog kupa pohvalio je organizatora i sve djelatnike zadužene za pripremu slalomske staze

Crveni spust na Sljemenu bit će spreman za održavanje Vip Snow Queen Trophy utrka, objavili su organizatori. Potvrda je to koja je stigla nakon snježne kontrole, kakvu moraju proći svi organizatori FIS Svjetskog kupa. Obavili su je Emmanuel Couder i Filip Gartner, predstavnici FIS-a koji su danas posjetili Sljeme.

Od snijega proizvedenog prije dva tjedna zadržala se otprilike polovica, a snježni topovi su u punom pogonu ponovno od jutros u šest sati. Noćas je palo i desetak centimetara snijega. Vremenska prognoza do najmanje 2. siječnja predviđa temperaturne minuse koji će doseći i -10 stupnjeva Celzijusa sljedeći tjedan. Za nedjelju se predviđa i 20-30 cm novog snijega.

Emmanuel Couder, direktor muškog FIS Svjetskog kupa i koordinator Svjetskog kupa pohvalio je organizatora i sve djelatnike zadužene za pripremu slalomske staze koja je zbog sadašnjeg stanja povoljne vremenske prognoze i službeno dobila 'zeleno svjetlo' za predstojeće utrke 4. i 6. siječnja.

Ženska slalomska utrka na rasporedu je u nedjelju 4. siječnja. Prva vožnja je u 10 sati, a druga u 12.45 nakon koje u 16.15 slijedi 'dm Zagreb Ski Legends', humanitarna utrka skijaških legendi. Muška utrka održat će se u utorak 6. siječnja. Prva vožnja je u 15.05, a druga u 18.10.

>> Snježna kraljica već može i početi, samo da padne snijeg

Komentara 3

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
22:24 26.12.2014.

Veselim se nastupu slovenskih invalida na skijama!

MA
majusko
04:11 27.12.2014.

Vec godinama se nasa djeca na praznicima ne mogu skijati jer cuvaju stazu za utrku. Odite vrit ovo je skijaliste gradana Zagreba i moje djece.

VU
vupora8
21:16 26.12.2014.

Iz godine u godinu kako pada Ivica pada i popularnost utrke ove godine ocekujem maksimalno 15-ak tisuca navijaca u obje utrke a sljedecu jos manje nazalost :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije