Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočarana riječka streljačica

Snježana Pejčić: Osvojila sam najlošija mjesta, četvrto i deveto

Snježana Pejčić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
20.06.2015.
u 08:30

I uz pet pogodaka Dašića, vaterpolisti (U-17) su u polufinalu izgubili od Španjolske (8:9) i u nedjelju će igrati za treće mjesto

Snježana Pejčić, hrvatska barjaktarka na otvaranju prvih Europskih igara, na Igrama se nije provela dobro. Nakon što je u disciplini zračna puška ostala na korak do medalje, u disciplini trostav 50 metara Riječanka je zapela u kvalifikacijama pa je kazala:

– Neću Baku pamtiti po dobrome. Osvojila sam 4. i 9. mjesto, a u streljaštvu su to najgora mjesta. Rekla bih da sam ja svoju kvotu neželjenih mjesta ispunila. Ne znam što se dogodilo. Rezultatski je katastrofa, a meni se činilo sve dobro.

Je li "drvena medalja" u prvoj disciplini utjecala na nastup u drugoj?

– U nekim slučajevima trebali su mi mjeseci da se oporavim, a ponekad samo dan-dva. Nakon zračne puške bila sam nikakva, no za drugu disciplinu bila sam O.K. – rekla je Snježana.

Nije jučerašnji dan za sve naše sportaše bio tako razočaravajući. Tekvondaši Iva Radoš (+67 kg) i Vedran Golec (+80 kg) izborili su polufinala. Doduše, oboje su u njima i uvjerljivo izgubili, no još uvijek im je ostala prilika da osvoje broncu.

Odbojkašice su pak nakon tri poraza izborile svoju prvu pobjedu. Izabranice Angela Vercesija nadjačale su Bugarke koje su igrale gotovo u najjačem sastavu (25:23, 25:23, 15:23, 25:23).

Posljednju utakmicu u skupini Hrvatice će igrati u nedjelju, a da bi prošle u četvrtfinale morat će pobijediti Njemačku.

>> Nikad tužnija Snježana Pejčić nakon finala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije