Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantna prometna nesreća

Snimke s mjesta nesreće: Na automobil dvostrukog europskog prvaka pao kontejner

Košarkaš - nesreća
Foto: Screenshot Twitter
29.04.2023.
u 19:14

Nakon što ga je hitna pomoć prevezla u bolnicu potvrđeno je kako američki košarkaš Bryant Dunston nije pretrpio teže ozlijede. Na društvenim mrežama pojavila se slika iz bolnice na kojoj se vidi da je u dobrom zdravstvenom stanju. Međutim, igrač je i dalje potresen, pišu turski mediji

Američki košarkaš Bryant Dunston koji je s Anadolu Efesom dvaput osvojio naslov prvaka Europe doživio je danas u Istanbulu.  S kamiona je na njegov automobil pao kontejner i prikliještio ga. Prednji dio vozila je u potpunosti zgnječen, ali košarkaš je iz incidenta izašao živ i bez težih ozljeda.

Na mjesto je stigla hitna pomoć i Amerikanca prevezla u bolnicu gdje je potvrđeno da nije teže ozlijeđen. "Naš igrač Bryant Dunston je imao prometnu nesreću. U dobrom je zdravstvenom stanju i osjeća se dobro. Brzo ozdravi", poručili su iz Anadolu Efesa svome suigraču.

Da je u dobrom stanju potvrdili, pokretan i sposoban komunicirati potvrdili su i turski mediji. Napominju da je ipak i dalje šokiran događajem. Njegova fotografija iz bolnice pojavila se na društvenim mrežama. Na njoj se vidi kako su Dunstonove ruke u zavojima.

Dunston je u Europu stigao 2010., a prije no što je 2015. zaigrao za Anadolu Efes, nastupao je za Aris, Hapoel Holon, Varese i Olympiacos.

Komentara 1

T2
Tomo_20
00:15 30.04.2023.

Neznam sta je tom vozacu kamiona! Pa to vidis s aviona da ne pase !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije