Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGNUTA ODGODA

Vrijeme 'pomilovalo' Split i Rijeku, utakmica na Parku mladeži ipak se igra!

Kiša
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL (Ilustracija)
22.02.2015.
u 16:00

Čekalo se do sat vremena prije utamice i donesena je pozitivna odluka.

Snijeg je bio koban za susret Rijeke i Hajduka, a kiša je mogla biti kobna za susret 22. kola Prve HNL između Splita i Rijeke na Parku mladeži, ali sve je prošlo dobro. Došlo je do pravog potop na jugu Hrvatske i šanse za odigravanje utakmice bile su minimalne, ali ishod je ispao sjajan za sve aktere utakmice i nogometne zaljubljenike.

Odluku o odigravanju susreta donio je sa svojim pomoćnicima glavni sudac Dalibor Mlakar, a uz njega su bili predstavnici obiju strana. Odluka je bila zajednička, svi su željeli odigrati utakmicu upravo danas, bez obzira što teren nije u najboljem stanju.

Malo koga bi u Dalmaciji iznenadilo da se donijela suprotna odluka jer nevrijeme koje je traje još od sinoć, a nije smirivalo tijekom većine današnjeg dana ostavilo je dojam kako nikakve utakmice neće biti.

Kako god, Rijeci ove godine nije suđeno kad se radi o utakmicama s momčadima iz Splita. Ujedno, bila bi to treća odgoda za momčad s Kantride ove sezone jer je i susret Kupa protiv Lekenika bio pomaknut za kasniji termin zbog potopljenog terena.

>> Nova odgoda: Hajduk i Rijeka igrat će 18. veljače

>> Zbog lošeg terena odgođena utakmica Lekenika i Rijeke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije