Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL U ZAGREBU

Argentinci usporedili Hrvatsku i svoju domovinu, evo što kažu o našim djevojkama!

Argentinka
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
26.11.2016.
u 12:47

– Standard je u Argentini sličan kao u Hrvatskoj, ali je pivo kod nas ipak nešto skuplje. Za pola litre treba izdvojiti 30 kuna. Ipak, smještaj u apartmanu u centru grada platio sam 100 eura, a kod mene u Cordobi cijena bi bila ipak nešto niža, oko 70 eura.

Maradona je šutio, a u Ulici Vice Vukova, na tribini Arene, pričao je – Messi. O.K., ne pravi, ali dečko kojem je na leđima pisalo to ime...

– Ne, nisam ja Messi, ha-ha. Ali, ne bi bilo loše da jesam. Zovem se Nicolas, iz Cordobe sam u Argentini, grada veličinom sličnog Zagrebu – rekao je Nicolas Girolami (28).

Među argentinskim navijačima je poseban jer je igrao protiv Juana Martína del Potra.

Tenis treći po popularnosti

– Izgubio sam 0:6, 0:6. Nije baš za pohvaliti se. Istih smo godina, a sretali smo se kao mlađi tenisači. Imali smo tada obojica 17 godina, a ja sam dvije godine kasnije zbog ozljede ramena morao odustati od tenisa. I danas kad se sretnemo, lijepo se družimo. Igrao sam i s Guidom Pellom, koji bi trebao u subotu igrati u paru, a s njime sam ipak nešto bolje prolazio – rekao je teniski Messi.

Od Argentine do Zagreba putovao je zrakoplovom 15 sati, u metropoli planira ostati pet dana, a najviše su mu se, kaže, dopale djevojke.

– Hrvatice imaju super liniju! Mršave su – kaže Nicolas kojem oko bježi na hrvatske navijačice dok govori.

– Standard je u Argentini sličan kao u Hrvatskoj, ali je pivo kod nas ipak nešto skuplje. Za pola litre treba izdvojiti 30 kuna. Ipak, smještaj u apartmanu u centru grada platio sam 100 eura, a kod mene u Cordobi cijena bi bila ipak nešto niža, oko 70 eura.

U dvorani otprilike tri tisuće navijača u bijelo-plavim dresovima, stigli su uvjereni da će Argentina otići prvi put do kraja. Argentinci u tenisu ne znaju kako je to biti najbolji na svijetu. No, znaju u nogometu...

– Tenis je kod nas tek treći sport. Prvi je, naravno, nogomet, a zatim košarka. Imamo zlata, ali ova nam titula nedostaje.

Na tribini, s argentinskim zastavama, majka i sin. Silvia (70) i Dan Sagul (47). Majka živi u Tel Avivu, sin u Zürichu, a vikend provode u Hrvatskoj.

– Pratimo našu reprezentaciju na mnogim gostovanjima, ove smo godine bili na polufinalu u Glasgowu protiv Velike Britanije, kada je pao Andy Murray. Nije nam ovo prvi finale, bili smo i u Španjolskoj, ali tada nam je naslov odnio Rafael Nadal. U Zagrebu, srećom, Nadala nema – govori Dan.

Maradona je tu, hoće li on pomoći?

– Igrači ga obožavaju. Kad takav velikan dođe zbog vas, ne možete ostati ravnodušni – dodaje Dan.

Hrvatice su jako zgodne

Pokraj njih – otac i sin, Guillermo (48) i Thomas (24).

– Rijetko se vidimo. Tata živi u Buenos Airesu, a ja radim kao teniski trener u Barceloni. Ove smo se godine dogovorili da ćemo se družiti baš u Zagrebu. On je stigao avionom, a zatim smo automobilom cijeli dan vozili iz Španjolske. Kako sam teniski trener, poznajem sve naše igrače. Eto, nedavno je moj tenisač igrao protiv Federica Delbonisa, ali nisam uspio pronaći dobitni recept kako ga pobijediti. Vidim da je vaš izbornik Željko Krajan to bolje proučio – šalio se Thomas u trenucima kada je Marin Čilić redao asove Delbonisu.

– Spavamo u hotelu “I”, sobu plaćamo 33 eura i to nam je vrlo jeftino! Da, i mi smo primijetili da su djevojke kod vas vrlo zgodne... 

Komentara 12

Avatar think pink
think pink
19:43 26.11.2016.

stvarno "moćan" tekst - anketirali su DVOJE ljudi... i zaključili što argentinci misle o hrvatskoj. bravo!!!

IC
ice12
20:38 26.11.2016.

Ja zivjeti u Argentina 2 godina. 'Think pink' i 'morska' biti u pravu.

MO
morska
14:02 26.11.2016.

Te Argentinke su male i debele, sto je je. Ne brinu bas o izgledu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije