Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slalom u finskoj

Slovakinja ispisala povijest i izjednačila se s našom Janicom, Ljutić i Popović bile sjajne

FIS Alpine Ski World Cup - Women's Slalom
LEHTIKUVA/REUTERS
11.11.2023.
u 14:00

Vlhova sada ima 20 slalomskih pobjeda, kao i naša najbolja skijašica u povijesti Janica Kostelić.

Slovakinja Petra Vlhova šesti je put u karijeri pobijedila u slalomu u Leviju s vremenom 1:50.59, dok su hrvatske skijašice Zrinka Ljutić i Leona Popović bile među 10 najboljih.

Šest pobjeda u Leviju ima i Mikaela Shiffrin, a Amerikanka je danas zauzela četvrto mjesto sa zaostatkom od 1,70 sekundi. Druga je bila Njemica Lena Duerr (+1,41), a treća Austrijanka Katharina Liensberger (+1,55).

Vlhova sada ima 20 slalomskih pobjeda, kao i naša najbolja skijašica u povijesti Janica Kostelić. Obje hrvatske predstavnice, Zrinka Ljutić i Leona Popović, plasirale su se u Top 10. Ljutić je sa zaostatkom od 3,17 sekundi bila deveta, a Popović s 3,30 sekundi slabijim vremenom od pobjednice deseta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije