Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGA LIGA Slavonac slavio u Karlovcu 2:1

Slavonac CO pobjedom preuzeo vrh ljestvice

15.11.2008.
u 16:55

Gosti iz Starih Perkovac sasvim zasluženo nose bodove iz Karlovca. Domaći drugoligaš 12 je kola bio zadužen za ugodna iznenađenja, a u derbi susretu 13. kola napokon je i pristojno napunio stadion, no ovog puta oko 2500 gledatelja iznenadili su - neugodno.

U prvom dijelu Karlovac je imao stalnu terensku inicijativu, ali bez konkretnih prigoda. Gosti su se orijentirali na obranu i stvorili neprobojan zid u vlastitom šesnaestercu. Nakratko je zaprijetio samo Lišnić, no svugdje prisutni Marković i tu je prigodu otklonio požrtvovnom reakcijom. Pred sam kraj prvog dijela prvu prigodu za goste imao je Golubović i kao da je navijestio što će se događati u nastavku.

A u drugih 45 minuta potpuno različita slika. Inicijativu su preuzeli gosti za koje se još jednom potvrdilo da su fizički i mentalno najspremnija momčad u Drugoj ligi. Već u 55. minuti to im se isplatilo kada je odbijenu loptu u karlovačkom kaznenom prostoru vješto dočekao Barukčić i doveo Slavonac CO u vodstvo. Domaći su tada ponovno preuzeli konce igre u svoje ruke, no bila je to vrlo jalova inicijativa.

Pobjednik je odlučen u 77. minuti nakon katastrofalne pogreške karlovačke obrane – Križanović je efektno zakucao loptu u mrežu nemoćnog Grabovca.

Karlovac je smanjio tek u sudačkoj nadoknadi pogotkom Štefančića, a u posljednjim sekundama mreža gostiju još jednom se zatresla, ali sudac Kovačić već je ranije, opravdano, označio zaleđe.

- Karlovac je dominirao u prvom dijelu, ali bez pravih prigoda. U nastavku smo pokazali da smo fizički sjajno spremni i bili sve bolji i na kraju mogli i uvjerljivije slaviti -rekao je trener gostiju Branko Karačić.

- Možda je najbolje da ništa ne komentiram. Čestitam Slavoncu na pobjedi, iako vidim da je već odlučeno da će oni biti prvi - rekao je Igor Pamić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije