Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misteriozna drama u Sao Paulu

Brazilsku legendu nakon tuluma s ljubavnicom oteo njezin suprug? Izašla njihova snimka i slike praznog auta

Reprodução
18.12.2023.
u 21:18

Mediji u Brazilu prenose video snimku u kojoj bivši reprezentativac, s ogromnom masnicom ispod oka, govori o slučaju, koji je predmet velike istrage policije u Sao Paulu. Uhićene i u dvije osiobe, javlja brazilski O'Globo...

Marcelinho Carioca, 52-godišnji Brazilac, nogometna ikona Corinthiansa i bivši reprezentativac u Sao Paulu nalazi se usred  dramatične istrage, nakon što je u nedjelju postao žrtva otmice, a prema navodima brazilskog lista O' Globo, u ponedjeljak su ga otmičari pustili te je on pod pratnjom vojne policije došao u policijsku postaju u Itaquerau, istočnom dijelu glavnog i jednog od najopasnijih gradova Brazila. Bivši nogometni as,poznat i kao jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca, u nedjelju je svojim,automobilom otišao na zabavu.. Vojna policija je u tom području jučer pronašla njegov napušteni automobil, a danas poslijepodne je uhitila dvije osobe.

Stanovnici u Itaquerao primijetili su luksuzni Mercedes-Benz CLA250 koji je bio otključan. Na njemu nije bilo oštećenja ali izazvao je pozornost prolaznika. Marcelinho se oglasio na svom Instagram profilu s koncerta u nedjelju, a nakon toga je nestao. Mediji u Brazilu prenose video snimku u kojoj bivši reprezentativac, s ogromnom masnicom ispod oka, govori kako je do problema došlo jer je sa zabave otišao sa udanom ženom. U videu se pojavljuje i žena koja potvrđuje tu priču.

Snimka autentična: 'Uživao sam u sambi i spetjao se s udanom ženom'

“Bio sam na nastupu u Itaqueri, uživao u sambi i izašao sam s udanom ženom. Njezin me muž uhvatio i oteo...', priča bivši brazilski as u videu, a CNN u Brazilu navodi kako je snimka puštena prije nego što je bivši nogometaš spašen u otmičarskoj operaciji. Policija je potvrdila da je riječ o otmici te da je Marcelinho bio zatočen, a tijekom večeri potvrdili su i autentičnost videa. Načelnik policije Osvaldo Nico Gonçalves kazao je da detalja o slučaju za javnost još nema. 

U tijeku je kriminalistička istraga i tek se ispituju okolnosti i skupljaju dokazi poput otisaka prstiju koji su pronađeni u automobilu pokušava se identificirati osobe koje su umiješane u ovaj slučaj.

“Bio sam na nastupu u Itaqueri, uživao u sambi i izašao sam s udanom ženom. Njezin me muž uhvatio, oteo i to je bio policijski izvještaj”, izjavio je Marcelinho u videu.

Šef policije Osvaldo Nico Gonçalves potvrdio je istinitost videa, ali je izjavio da još uvijek nema detalja o slučaju.

Marcelinho Carioca (51) tijekom karijere igrao je Flamengo, Vasco, Santos i Corinthians, gdje je postao idol i peti najbolji strijelac u povijesti kluba iz São Paula. Uz nogomet, kratko je 2015. bio u politici obnašao dužnost u Zastupničkom domu, 

Strijelac 307 golova, a od toga čak (86 slobodnih udaraca, u 878 utakmica u karijeri, jedno je od glavnih imena brazilskog nogometa 90-ih i ranih 2000-ih. Porijeklom iz Rija, najbolje dane odigrao u Corinthiansu, gdje je postao jedan od naj većih idola u povijesti kluba. Njegov glavni zaštitni znak bili su slobodni udarci,, zbog kojih je dobio nadimak "anđeosko stopalo".

ž

Komentara 7

Avatar Tombstone
Tombstone
22:35 18.12.2023.

Sao Paolo nije glavni grad Brazila

Avatar Tombstone
Tombstone
01:26 19.12.2023.

Speedy u tom slucaju glavni je Manaos

Avatar messerschmidt
messerschmidt
20:57 18.12.2023.

Ovaj izgleda kao da je još za juge prestao s nogometom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije