Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORIO DUŠU

Slavni trener progovorio o traumi koja mu je obilježila život: 'Otac nije ostavio oproštajno pismo'

FILE PHOTO: International Friendly - Germany v Turkey
Fabrizio Bensch/REUTERS
24.02.2024.
u 09:28

Njemački izbornik otvorio je dušu za njemačke medije i progovorio o tragičnom događaju koji se dogodio prije 16 godina

Njemački izbornik i bivši trener Bayerna Julian Nagelsmann progovorio je o svom privatnom životu u njemačkim medijima te za Der Spiegel otkrio kako je njegov život obilježio tragičan događaj. Kad je imao samo 20 godina, njegov otac koji je radio u tajnoj službi počinio je samoubojstvo.

GALERIJA Dinamo izvukao grčki PAOK u osmini finala KL-a

FILE PHOTO: International Friendly - Germany v Turkey
1/24

- Često razmišljam o tome. Tad sam bio na trenerskoj akademiji u Oberhachingu, nedaleko Munchena, gdje sam polagao za C licenciju. Iznenada me direktor akademije pozvao na razgovor. Našalio sam se rekavši 'što je, već sam predobar za ovu razinu?' U sljedećem trenutku doznao sam da mi se otac ubio - ispričao je Nagelsmann.

- Otac nije ostavio oproštajno pismo, nije bilo objašnjenja njegova čina. Ali način na koji si je oduzeo život mi je dao do znanja da nije dvojio o svojoj odluci. Bilo je to teško vrijeme za mene i moju obitelj, ali mi je pomoglo da shvatim što želim u životu. Nisam plakao ili tražio znakove od sudbine, ali kad sam ih dobio, odlučio sam ih poštovati - rekao je njemački stručnjak. 

VEZANI ČLANCI:

Nagelsmann je otkrio kako je njegov otac radio u tajnoj službi, a o poslu nikada nije pričao jer mu to nije bilo dopušteno. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije