Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propušta Roland Garros

Slavni tenisač ozlijeđen prilikom provale: 'Majci su mu prijetili pištoljem'

FILE PHOTO: Australian Open
Foto: SANDRA SANDERS/REUTERS
1/3
18.05.2023.
u 11:47

Očekivalo se da će Nick Kyrgios nastupati na ovogodišnjem Roland Garrosu. Nakon operacije koljena dugo se oporavljao i cijele godine nije nastupao. Međutim, incident u kojem su provalnici ušli u njegovu kuću u Canberri promijenio je sve planove

Ovogodišnji Roland Garros propustit će 26-plasirani igrač svijeta, Nick Kyrgios. Razlog je objasnio tenisačev agent Daniel Horsfall. Govori kako se ozlijedio nakon što su provalnici ušli u njegov dom 1. svibnja. "Provalnik je Kyrgiosovoj majci prijetio pištoljem i ukrao automobil, a Nick je ozlijedio nogu u toj 'adrenalinskoj strci'", rekao je agent.

"Razderao je lijevu nogu. Ne znamo točno kako. To ga je usporilo oko dva i pol tjedna u planiranom procesu oporavka. Očekivali smo da će biti spreman za Roland Garros, ali svaki put kad bi stao na teren, rana bi se opet otvorila. Što se tiče njegovog koljena, ono je u fantastičnom stanju, operacija je dobro prošla", objašnjava Horsfall.

Proces oporavka koji agent spominje odnosi se na ozljedu koljena zbog koje je s terena izbivao cijele ove godine. Kyrgios je koljeno operirao i očekivalo se da će moći nastupati na velikom natjecanju. Međutim, novim spletom okolnosti turnir je uskraćen za jednog od najboljih natjecatelja.

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije