Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŠAO U OČAJ

Slavni nogometaš u suzama zbog alkohola i droge: Nemam novca, ne pomaže ni liječenje

Mailand: Seria A, Inter Mailand - Cagliari Calcio
15.03.2024.
u 10:45

Padam u samodestrukciju i živim sam zaključan u kući. Ne idem nigdje, ne zanima me ustajanje iz kreveta, izlazim iz sobe samo kako bih jeo. Upao sam u vrlo tešku ovisnost koja je samo pogoršala moju depresiju - nastavio je bivši centarfor Italije

Bivši reprezentativac Italije te član brojnih velikih klubova Pablo Daniel Osvaldo (38) prolazi vrlo teške trenutke nakon svoje igračke karijere. 

Riječ je o napadaču koji je upisao 14 nastupa i četiri pogotka za talijansku reprezentaciju, a branio je boje Juventusa, Intera, Rome, Boce Juniors, i još brojnih klubova. U jednom periodu bio je prvi i ključni napadač Italije te jedna od najvećih zvijezda reprezentacije.

Na svojem je Instagram profilu Osvaldo u poduljem videu u suzama govorio o svojim psihičkim problemima i odlučio se obratiti javnosti. 

- Ne ide mi dobro, osjećam potrebu reći da se neko vrijeme borim s depresijom koja me je dovela do nekih ovisnosti, alkohola i droge. Očajan sam - rekao je Osvaldo.

- Osjećam da mi život izmiče kontroli. Na psihijatrijskom sam liječenju, uzimam lijekove. Imam specifičnu bolest, gubitak samopoštovanja, depresiju i puno puta padam pod svoju ovisnost. Padam u samodestrukciju i živim sam zaključan u kući. Ne idem nigdje, ne zanima me ustajanje iz kreveta, izlazim iz sobe samo kako bih jeo. Upao sam u vrlo tešku ovisnost koja je samo pogoršala moju depresiju - nastavio je bivši centarfor Italije, te dodao:

VEZANI ČLANCI:

- Liječim se na psihijatriji, ali se teško izvlačim iz toga. Opet padam u ovisnost i distanciram se od ljudi koje volim. Nekad sam bio vrhunski nogometaš, potpuno druga osoba, ponosna i samouvjerena. Ovo je osoba koju ne poznajem. Vrlo je teško razlikovati što je stvarno, a što ne. Ne mogu sam izaći iz toga. Želim to, želim se vratiti da budem ono što sam nekada bio. Sad ne znam kako izaći iz ove kuće, nemam stalan posao, potrošio sam sav novac. Uvijek sam bio dobar prijatelj, nadam se da ću biti dobar otac - rekao je Osvaldo, a poruku podrške mu je poslao i njegov bivši klub, Juventus. 

Tijekom svoje karijere Osvaldo je osvojio naslov prvaka Italije s Juventusom, te naslov prvaka Argentine i Kup Argentine s Bocom Juniors, a ukupno je u karijeri postigao 88 pogodaka i dodao 27 asistencija. 

Osim spomenutih klubova, Osvaldo je još igrao i za Porto, Southampton, Fiorentinu, Atalantu, Lecce, Espanyol, Bolognu te argentinske klubove Huracan i Banfield. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dani Stone (@daniosvaldobv)

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije