Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČAN NOVAC
Povratak na članak

Slavni Hrvat se pohvalio: Zarađivat ćemo 280.000 eura

– Dosad smo u Ligi prvaka zarađivali 60 do 80 tisuća eura, a sada ćemo zarađivati između 250 i 280 tisuća eura – kaže Božidar Jović, glavni menadžer PPD-a Zagreba.

Komentari 4

DE
derin
17:56 29.01.2020.

Znači i rukomet ide putem košarke u privatnu euroligu za bogataše, a drugima onemogućen prilaz, to ubija jaku košarku u Europi, a slabi rukomet bi moglo dotući i svesti na par zemalja. Pošto PPD je slab, to znači za par godina pa pa euroliga. Trenutni model nogometne LP je najbolji kompromis. I da ovih godine nas spašavaju rukometaši iz Hercegovine u reprezentaciji, a dalje!? U Dalmaciji nema ozbiljnijeg kluba i to itekako se osjeti već sad, a u budućnosti tek!

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
23:11 29.01.2020.

Mene je recimo iznenadila današnja vijest kao se Gobac samoinicijativno povlači naime, dosad ga nikad nitko nije ispio maknut kao grobara hrvatskog rukometa a sad najedanput sam odlazi ? Dobra je vijest da na njegovu funkciju Lino dolazi, puno bi mogao pomoć svojim iskustvom a na izborničkoj funkciji opet bolje došao netko mlađi koji više grize😄

VL
KR
Krotila2
07:38 29.01.2020.

Meni je važnije da Hrvatski radnik dobro zaradi,a ne da ga izrabljivaju korumpirani političari.

VL
Avatar Mi sami
Mi sami
09:46 29.01.2020.

Nije vam pametno da sami zarađujete vidite kako je prošao Mamić jer isušivač močvara dizač tegova samo ćeka da stavi šapu na tuđe pare

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.